A sima Centrum tbl. is ér annyit, mint egy terhesvitamin?
A Centrumot szedem kb. 1 hónapja, összehasonlítottam az Elevittel és szinte ugyanazt tartalmazzák, csak kicsivel kevesebb a Centrumban a vitaminok mennyisége.
Egyébként 6 napja kellett volna "megbetegednem", a cicim fájdogál (hol jobban, hol kevésbé), van mensis érzésem, meg van szúrkálós, a köldököm alatt és a petefészkek környékén. Ma mértem először a hőmet, 37.2 volt!
Van esélyem, hogy talán kisbaba van a dologban??
Sztem nagy esélyed van babóra:-)Mikor tesztelsz?
A Centrum tabit nem ismerem, én Elevit-párti vagyok,ezért erre nem is adok tanácsot,biztos lesz olyan aki ismeri, és szedte.Sok sikert a teszteléshez!
Jól esik a bíztatás :-)
Mikor teszteljek?? Már voltam egyébként hasonló helyzetben 1 hónapja és csalódás volt a vége...
(pedig akkor 2 hetet késett és hasonló tüneteket produkáltam)
A terhességem előtt Béres Aktivált szedtem. Esküdni mernék, hogy attól ment könnyebben a teherbeesés. Azóta az Elevitet szedem, mert az speciálisan a várandós szervezet és a Baba igényeihez van kialakítva. Van amiből nem kell annyi, de van amiből meg több van benne.
Én is Elevit "párti" vagyok, de szerintem kérdezd meg erről a dokidat, vagy a védőnődet.
A teherbeesés esélyét egyébként az E vitamin növeli!!!
Nekem már ilyenkor kimutatta a teszt, de ha biztosra akarsz menni, várj még 2-3 napot.Nagyon szorítok, remélem sikerül neked is!
18 hetes kismama
a vitamin bevitele, amugy is, nem terhesen is, egészségesebb béta-karotin formájában bevinni,ugyanis az a,d,e vitaminok túl adagolhatók(zsírban oldodó), béta-karotin formájában pedig annyit alakít át a szervezet a vitaminná, amennyire szüksége van.
teherbe esésem előtt méregtelenítést, és immunrendszer erősítést csináltam, olajfa kapszulát szedtem, kubu-t ittam, c vitamin nagy mennyiségben stb...igaz,nálam nem volt tervezett a terhesség, a baba csak jött, 1 hónapig elfelejtettem a tabit beszedni...most sima alap multivitamin szedek, nincs benne a vitamin,de folsav igen.meg ca-t iszom, vas-t és két naponta c vitamin(1000mg), c vitamin elősegíti a méhlepény tapadását, vagy micsodáját..magneb6-ot mától kezdtem szedni, mert este nagyon begörcsölt a lábam, nálam hányás ellen nem használt.sőt még rosszabb volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!