Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik a jobb terhesvitamin...

Melyik a jobb terhesvitamin az Elevit vagy a Gravida? Nem ár szempontjából kérdezem, mert a babáért mindent, hanem hogy melyiknek jobb a babaerősítő képessége? Esetleg ugyanolyan hatóanyagú?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 20:13
1 2
 11/19 alaszka ***** válasza:
Én elsőnél Elevitet szedtem, most meg Gravidát. A Graviban jód is van, ami az Elevitben nincs. Amúgy az Elevit erősíti a kezdeti hányingert, ezt már csak utólag olvastam sok helyen, de tény, hogy most a 2-nál alig volt hányingerem.
2011. jún. 2. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam mind a kettőt. Amit az utolsó írt, h erősíti a hányingert az nekem a Gravitól volt. Az elevittől semmi bajom nem volt, de nagyon dícsérték a gravit és olcsóbb is volt, így kipróbáltam, de nekem nem jött be. Minden nap émelyegtem amíg azt szedtem, és még a "kis vuk" is meglátogatott egyszer miatta. Visszaváltottam elevitre és megszűnt minden. A 3. hónap után csak 2-3 naponta szedtem.

13 hós kifiú anyukája

2011. jún. 2. 21:42
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem tök mindegy, mindkettőben elegendő vitamin van
2011. jún. 2. 22:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Gravidát szedtem az elején, aztán mivel hányingerem volt tőle, elkezdtem szedni a Hipp Natalt. Nekem bevált.

Boldog Babavárást!

2011. jún. 3. 05:42
 15/19 A kérdező kommentje:
:) Köszi a sok jó választ! Akkor fogom magam elmegyek a gyógyszertárba és amelyiket először meglátom a polcon azt veszem meg:)
2011. jún. 3. 07:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Első terhesség alatt elevit, most, 2. alatt gravida a jód miatt. Most 6 hétig volt hányingerem, előzőleg 2 hétig. De szerintem nem a t.vitamin, hanem a sárgatest hormon miatt :D
2011. jún. 3. 07:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyiket sem szedem! Illetve egy nagyon jó minőségű napi vitamin készítményt szedek, de azt előtte is szedtem. Nekem eddig a dokim, a védőnőm is azt mondta,hogy ha normálisan étkezik a kismama, akkor felesleges vitamint szedni.
2011. jún. 3. 08:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia! Én Ladeevit-et szedek. Doki tanácsolta. Ez újabb, és már van benne Omega 3-is. Ami szintén a baba fejlődéséhez kell! Én csak ajánlani tudom! Nem híztam tőle... :)

Ha van kedved nézz utánna!

Boldog babavárást!

2011. jún. 3. 11:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!!! Nektek is Boldog Babavárást!
2011. jún. 3. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!