Az AFP-t mikor kell csináltatni?
Hát, a hölgy vagy félrebeszélt, vagy nálatok villámkezűek csinálják az AFP kiértékelést. Nekem több, mint egy hetet kellett várni az eredményre. Nehogy előbb menj, mint a betöltött 16. hét, mert kijön egy alacsony érték és feleslegesen hozzák rád a frászt!
A következő genetikai UH 18-20 hetesen lesz esedékes!
Szia!
Az AFP-t betöltött 16. hét és a 18. hét között végzik. (A legtanácsosabb a 17. héten.)
Én a 16. hét betöltése után voltam 2 nappal, és alacsony lett az eredményem. Az UH-os doki szerint várni kellett volna még pár napot, hiszen a ciklusom sem volt tankönyvi, azaz 28 napos.
Így izgulhattam még 2 hétig, mert ismételten visszahívtak genetikai UH-ra. (A gond az volt, hogy 35 múltam, és az afp-eredményem kromoszómarendellenességre utalt. De szerencsére a 12. héten már végeztek kombinált tesztet, ami sokkal pontosabb, mint az AFP, és az negatív lett.)
A 2. genetikai uh jó lett, így megnyugodhattunk.
Üdv!
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem akkor csak belezavarodott kicsit, majd otthon megnézem a papíromat, hogy oda milyen dátumot írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!