A fogadott orvostól az ultrahang után kérdezzem meg mennyivel tartozok? És már most megkérdezzem hogy a szülést mennyiért vállalja majd?
Az első vál.vagyok.Abban az esetben,ha horribilis árat mondana,én biztos,h váltanék!!!!!(2 babát szültem már)
Egy pénzéhes doki nekem nem megbízható!!!És az is kellemetlen,h ha nem annyit adsz,utána ne gondold,h nem éreztetné.Márpedig találkozol vele a khzban,és varratszedéskor is(de az lehet,h le se sz*r majd).A 6 hetes kontrollon már nem biztos,mert lehet nem hozzá mész vissza.De ott vagy ahol a part szakad,mert a így is úgy is másik doki után kell nézned.Az ÉN véleményem az,h amit meg lehet beszélni,azt meg kell beszélni.Én nem szeretem a zsákbamacskát,szeretem tudni,h mikor mire számíthatok.
Szióka!
Ha a magánrendelőben csinálja az uh-ot,akkor fix a tarifa.Nekem a kötelező ultrahangot a kórházban csinálta a tb-fizetők pénzéből ,munkaidejébe így ott nem adtam neki!Én nem kérdeztem meg,hogy mennyiért vállalja a szülést,mert úgy gondoltam annyit adok neki amennyit tudok illetve attól függ hogy milyen lesz szülés alatt.
Mert ugye a kórház is ahol szülünk az is a mi pénzünkből van fenntartva!Én úgy gondoltam,hogy hagy döntsem el azt hogy mennyit adok a dokinak!Ráadásul ha ő mondott volna tarifát,akkor az biztos hogy otthagytam volna!Mert szerintem ez gusztustalan.Amúgy azt szokták mondani,hogy amennyiért a magánrendelőbe jársz annak a tízszerese a tarifa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!