Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tornagyakorlatot tudtok arra,...

Tornagyakorlatot tudtok arra, hogy elmozduljon a baba?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy a babám nyom valami ideget és így zsibbad a bal lábam, és sajog a fenekem. Már alig bírok kitotyogni a wc-re. Esetleg tudtok valamilyen tornagyakorlatot, hogy elmozduljon a baba, hátha megszűnne...

Köszi

36 h km

2011. jún. 2. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Állítólag a négykézláb állás segít abban, hogy a gyerkőc megforduljon fejvéges irányba, viszont tudnod kell, hogy mindig oka van annak, hogy miért pont úgy fekszik a baba. Ez lehet olyan egyszerű ok is, hogy neki így kényelmesebb, de nagyon ritkán komolyabb ok húzódik a háttérben, mondjuk rövidebb a köldökzsinór, szóval nagyon ne erőltesd a megfordulását.
2011. jún. 2. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a négykézlábazást mondták nagyon.
2011. jún. 2. 11:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából befordult már, fejjel lefelé van, csak mégis nyom valahol valami ideget, és már 1 hete nem alszok, még megfordulni is rossz az ágyba, annyira fáj.
2011. jún. 2. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem még uszodát javasoltak. Neked is jót tesz, ellazít, és ő is könnyebben mozdul állítólag. Nekem beforduláshoz javasolták.
2011. jún. 2. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!