A két hónap, amíg nem vizsgálnak újra, addigra nem lesz nagyobb bajom? Valóban lehetséges, hogy nem veszélyezteti a magzatot és engem?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem pozitív a HPV tesztem és több HPV típus együttes jelenléte figyelhető meg a szervezetemben.hpv genotípus: LR, HR:16) És csak annyit mondott az orvos, hogy 2hónap múlva újra megviszgál és ha még mindig fenn áll ez az állapot, akkor inekcó kezelés 3db.Illetve tegnap kiderült, hogy 2hetes terhes vagyok, az orvos szerint nem gond.2009. márc. 18. 08:53
1/2 anonim válasza:
Ne aggódj,nem lesz semmi gond.Nekem is HPV-m van és a terhesség kezelés nélkül is csak javitott az eredményeimen!Jó egészséget:)!Ja és már 22 éve,azóta született 4 egészséges gyerekem!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ ! sok boldogságot és jó egészséget nektek!!!
2009. márc. 19. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!