Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi a véleménye? Szép?...

Kinek mi a véleménye? Szép? Megéri az árát?

Figyelt kérdés

[link]

A párom szerint fiús ... :) Szerintem nem. Kislányunk lesz. Neki vennénk.

2011. jún. 1. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik és nagyon nem érdekelne, hogy ki mit mond, én akkor is megvenném, ha tehetném.. Kislányunk lesz amúgy! :-)
2011. jún. 1. 17:41
 12/18 anonim ***** válasza:

szerintem unisex, de ha engem kérdezel nem éri meg az árát. a baldachin oké, de az is csak pár hónapig, mert amint megfordult a lányom tépte is le. a takaró nem praktikus, mert úgyis cak a hálózsák a jó, hiszen lerúgja magáról éjjel. a párna szintén nem sokra való, eleinte úgysem teszel alá. olyan fejrészhez tehető izém is volt, de utálta, mert nem látott ki fekve.

olyan kis oldalra akasztható tartóm nekem is volt, de igazából semmire sem jó.

én a 7000ből vennék egy szép hálózsákot, amit sokáig tud használni, praktikusabb. szerintem bármilyen ágynemű jó, főleg a nagyon strapabíró darabok, mert hát elég gyakran kell 90fokon mosni. én anno a lányom után min 2naponta cseréltem, mert lehányta, stb.

2011. jún. 1. 17:44
 13/18 anonim ***** válasza:

szia

Bizti van rózsaszín gatyójú macis is, mert nekem olyan van :-D

Csak keress tovább

2011. jún. 1. 18:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekünk is kislányunk lesz,mi egy kicsit narancsosabb sárgát választottunk.Szerintem nem kell mindenből rózsaszint venni.
2011. jún. 1. 18:48
 15/18 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van rózsaszínben. Mi innen rendeltük. Nézz körül az oldalon, van többféle szett.

[link]

2011. jún. 1. 20:07
 16/18 anonim ***** válasza:

lányom van és itt a szobája:))))))))

[link]

2011. jún. 1. 20:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen unisex!
2011. jún. 1. 20:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ! :) Nagyon jól estek! Annak a válaszolónak pedig örök hála aki megtalálta nekem rózsaszínben ... :) Nagyon aranyos vagy! :)
2011. jún. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!