Írnátok nekem olyan lányneveket ami nektek tetszik?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nemtudok választani. Olyat szeretnék ami kicsit ritka név de azért normális,lehessen becézni is.2011. jún. 1. 16:23
1/16 anonim válasza:
Blanka,Annabella(kedvenc),Izabella,Johanna,Anna,Kamilla,Lia,Léna,
2/16 anonim válasza:
Lili, Lilla, Dóra, Kiara, Kinga, Hanna, Nella, Netta, Netti, Sára, Zora
3/16 anonim válasza:
Noémi, Linda, Tünde, Kamilla, Glória,Abigél
Én az első 3 közül fogok választani, ha lányom lesz.
4/16 anonim válasza:
Ezek közül nem mindegyik volt annyira ritka,de becézni lehet őket.
Ritkább nevek:Mirella(bár ennek csak a beceneve tetszik:Mira),Aida,Leila,Emília,Ráhel,Zoé,Gréta,Norina stb.(most ennyit tudtam összeszedni)
5/16 anonim válasza:
16:34-es vagyok az első válaszoló is egyben. Úgy értettem,hogy amiket én mondtam,azok nem annyira ritkák. Amúgy sztem a Dóra meg a Kinga és a Lili nagyon gyakori név! :) A Netta nagyon szép név *.*
8/16 anonim válasza:
Tuncyy:
A magyarban hosszú ó-val írják a Zórát.
Az én kislányom neve (bár még nem 100%, hogy az) ez lesz, de mivel külföldön élünk, ezért rövid o-val lesz anyakönyvezve. Így szebb is, meg praktikusabb is.
9/16 anonim válasza:
Magyarországon is van már ZÓRA, ZORA, és ZORKA is, mind anyakönyveztethető.
10/16 anonim válasza:
A Zorka már egy másik név.
Zora-t nem tudtam, hogy lehet otthon anyakönyvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!