"Mindenórás" kismamaként részt vehetek rendezvényeken?
Ilyenekre gondolok: ballagás, keresztelő, és egy nagyszabású esküvő.
Nálunk most nagyon összejöttek a dolgok és én éppen ekkor leszek majd a 38-40. hétig terjedő időszakban.
Persze, miert ne vehetnel reszt? Ezek jo, szep es vidam dolgok. Legalabb gyorsabban megy igy programokkal teli az ido, a vege ugyis annyira nehez mar a terhessegnek.
Ha nem kell utaznod, helyben van, akkor mindenkepp menjel!
persze, legalább nem érzed magad szarul otthon, egyedül, ha meg esetleg megindul a szülés akkor nem hiszem hogy nem vinne be a mentő, vagy valaki kocsival 10perc alatt a kórhzban, ez nem olyan mint a filmekben, hogy majd megszülöd a vendégsereg előtt a hármasikreket hoszá ármándótól. nyugodtan elmehetsz, ne érezd magad otthon rosszúl, egyedül azért mert mindjárt szülsz.
amúgy gratulálok a picihez
Szia!
Nyugodtan:) és érezd jól magad!
Én is voltam házavató bulin a szülés előtt 1 nappal, sokat jöttem-mentem én is az utolsó napokban is.
Viszont az orvosom nem engedett el "messzire", mert bármi történhet és Ő nincs a közelemben.
Így csak olyan távolságra mentünk, ahonnan 1 óra alatt elértük a kórházat:)
Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!