Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen betétet vegyek szülés...

Milyen betétet vegyek szülés utánra?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elnézést a kérdésért, én még az elején vagyok... Mitől lesz a vérzés? a gátmetszéstől, vagy a méhből jön?

Köszi

10 hetes km.

2011. máj. 31. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:
A méhből. Ahogyan leválik a méhlepény, ott marad egy nagy seb. Az fog összehúzódni.
2011. máj. 31. 08:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is a Tesco gazdaságost használtam, nekem császárom volt, csomó alvadt vérrel, de bevált a Teszkós. A Tena valószínűleg jobb, meg hát asszem, az bugyival együtt van, nem? Szóval az meg eldobható eleve. Ha nem szereted a macerát, kérj a gyógyszertárban eleve olyan bugyit, ami betéttel van... :) De nekem, mondom még egyszer, a Tescóssal sem volt semmi bajom.
2011. máj. 31. 11:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Bocsánat, off lesz...

Csak azt szeretném tudni, hogy tampont is lehet használni szülés után, vagy az nem javasolt? Még odébb van egy kicsit a gyermek vállalás, csak érdekelne. Köszönöm előre is, ha valaki tud információval szolgálni.

18L

2011. jún. 25. 23:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem, nem nem...

Tampont nem lehet használni, hiszen a hüvely méretének is össze kell húzódnia, mint mindennek, tehát a tampon kiesne, ezen felül ha gátsebed lesz, akkor irtóra fájna a felhelyezése, továbbá olyan mennyiségű vér távozik, hogy nincs az a tampon, ami felszívná. És végül belül egy hatalmas nyílt seb tátong a méhedben (a levált méhlepény helye), amit nem célszerű semmilyen fertőzésnek kitenni, ezért nem szabad nemi életet sem élni a vérzés végéig, kb. 6 hétig a szülés után.

Amíg oda kerül a sor, még nézz utána a dolgoknak... :o)

2011. jún. 26. 21:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Én írtam a tamponos kérdést!

Köszönöm szépen a választ. Mindenképpen utána fogok nézni bővebben a dolgoknak!

2011. jún. 27. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!