Milyen betétet vegyek szülés utánra?
Elnézést a kérdésért, én még az elején vagyok... Mitől lesz a vérzés? a gátmetszéstől, vagy a méhből jön?
Köszi
10 hetes km.
Bocsánat, off lesz...
Csak azt szeretném tudni, hogy tampont is lehet használni szülés után, vagy az nem javasolt? Még odébb van egy kicsit a gyermek vállalás, csak érdekelne. Köszönöm előre is, ha valaki tud információval szolgálni.
18L
Nem, nem nem...
Tampont nem lehet használni, hiszen a hüvely méretének is össze kell húzódnia, mint mindennek, tehát a tampon kiesne, ezen felül ha gátsebed lesz, akkor irtóra fájna a felhelyezése, továbbá olyan mennyiségű vér távozik, hogy nincs az a tampon, ami felszívná. És végül belül egy hatalmas nyílt seb tátong a méhedben (a levált méhlepény helye), amit nem célszerű semmilyen fertőzésnek kitenni, ezért nem szabad nemi életet sem élni a vérzés végéig, kb. 6 hétig a szülés után.
Amíg oda kerül a sor, még nézz utána a dolgoknak... :o)
Kedves Utolsó!
Én írtam a tamponos kérdést!
Köszönöm szépen a választ. Mindenképpen utána fogok nézni bővebben a dolgoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!