Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi kell most ahhoz, hogy...

Mi kell most ahhoz, hogy élettársam nevét kapja a baba? Hallottam olyanról, hogy valami papír kell a közjegyzőtől is, nem elég az apasági nyilatkozat!?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 17:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tegnap 22.39 - lehet, hogy ezt kérték, de nem tehették volna, ugyanis a kórház KÖTELES elfogadni az anyakönyvvezető által kiállított apasági elismerő nyilatkozatot.

Nem kérdőjelezhetik meg a szakhatóság álláspontját ebben a kérdésben, hiszen ők csak egy szolgáltató.

Ha érdeklődtél volna, mi a helyzet, elkerülhetted volna a felesleges hercehurcát.

Én november végén szültem az Uzsokiban, és elfogadták a sima apaságit, NEM kellett semmilyen közjegyző általi hitelesített papír a gyámhivataltól.

2011. máj. 31. 12:23
 12/12 anonim ***** válasza:

12.23-as!

Akkor t e is emlékszel arra a nőre aki ezeket intézi,és akinél a kis könyved volt,a nevét nem tudom,ő mondta,hogy december óta így van.

Szülés előtt utána néztem,és én is úgy tudtam,hogy nem kell,ezért nem is foglalkoztam onnantól kezdve ezzel a dologgal.

Amikor megszültem és bejött a ?nő,akkor mondta,hogy ezek kellenek. Ezért intézte a párom.

2011. máj. 31. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!