Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes vagyok ma. Egész nap...

5 hetes vagyok ma. Egész nap szinte fájdogál a hasam, kisebb nagyobb szünetekkel. Néha bele is szúr. Ez normális?

Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez vetélés jele lehet,pihenj annyit amennyit csak bírsz nehogy gond legyen
2008. febr. 19. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
milyen érzéseid vannak nem menzis érzések mert az természetesek . a hasszurka az terhesség idején is van ne ijedj meg
2008. febr. 19. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Normális!!!!!Minden át rendeződik benned most. Ha nincs vérzés, akkor nyugi.Nekem is voltak mensi görcseim, meg nagyon picit vérezgettem is, de nem tudtam hogy terhes vagyok,csak a 7.hétbe teszteltem.De azért ténleg inkább pihengess, kerüld most a meleg fűrdőt.Én ahogy megtudtam hogy pocaklakóm van, egyből megszűntek ezek a görcsök, utána jöttek a méhszalag nyúlások az se kellemes. Szedjél tehességi vitamint, meg mellé magnéziumot legealább napi 2, de lehet hogy a doki 4*1 is fog szedetni veled.Sok sikert 31 hetes kismama
2008. febr. 19. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, természetes, ne aggódj, beszélj a dokival, mennyi magnéziumot ajánl.Ha erősen , nagyon erősen görcsölsz, és vérzel, akkor van gond.De egy kis fájdogálás nem az,nyugalom.
2008. febr. 19. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha sokat nyilalsz, szurkálsz akkor szedjél Magne B6-ot. Jót tesz a görcsök ellen, amúgy csak tágul a méhed, semmi gáz nincs.A doki mondta azt is, hogy esetleg lehetnek görcsök is a menzesz lehetséges megjövésekor is. Ilyenkor még az alvadt vér sem gáz, csak a tűzpiros vér megjelenése lehet probléma.Azért nem kívánom senkinek a pecsételést, már az ilyedség miatt sem.
2008. febr. 19. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia.Ez nekem is volt es kb.a 8 hetre mult el az a mindjart megjon erzes.De azt mondjak,h ez normalis,mert a meh elkezd novogetni,es kezd atrenezodni ott belul mindne.

De ha nagyon gorcsolsz akkor keresd fel az orvosodat az mar nem termeszetes szerintem,es O a legjobb megoldast fogja neked ajanlani.

Boldog babavarast kivanok

11 hetes kismama

2008. febr. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!