A vetélést a szervezet úgy fogja fel mint egy szülést?
Volt egy vetélésem évekkel ezelőtt, most 17 hetes vagyok, és megmozdult a babám,nagyon jó érzés, de van aki szerint korai.Ez nem bélmozgás, rendesen rúgott,igaz finomakat:-))
Lehetett azért ilyen korán,,mert ezt a 2. terhességnek veszi a szervezetem?
Nekem Zsömim az első várandósságom,de már a 14. hét környékén éreztem nagyon-nagyon finom mozgásokat,mint a bubik pukkanása.:)
A védőnő szerint ez korai,de engem nem győz meg.
A babám csinálta és kész! Ezt érzi egy mama.:)
Boldog babavárást!
21 hetes kismami
A babád volt! ;) Én is ugyanígy vagyok, vetélés után tehát gyakorlatilag második terhesség, de mozgás szempontjából azért elsőnek számít! Én is éreztem 16-17 hét között és az már nem csak talán volt, ő volt! Olyan kis gyengéd, de édes volt már akkor is. Most 23 hetes vagyok és most is élvezem, és most is ugyanazt érzem, szóval nyugi nem bélmozgás, volt! :))) Élvezd a mocorgót! ;)
Boldog babavárást!
Köszönöm lányok,csak a terhesgondozóban a doki okoskodott, hogy akkor még vár, mert hátha nem ő az:-(
de igazatok van, ezt mi érezzük!
Nektek is minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!