Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vetélést a szervezet úgy...

A vetélést a szervezet úgy fogja fel mint egy szülést?

Figyelt kérdés

Volt egy vetélésem évekkel ezelőtt, most 17 hetes vagyok, és megmozdult a babám,nagyon jó érzés, de van aki szerint korai.Ez nem bélmozgás, rendesen rúgott,igaz finomakat:-))

Lehetett azért ilyen korán,,mert ezt a 2. terhességnek veszi a szervezetem?

2008. febr. 19. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális hogy most mozdult meg,a vetélést a szervezeted már nem érzékeli ennyi idő után.Az én babám 16hetesen mozdult meg előszőr.Ne aggodj
2008. febr. 19. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Zsömim az első várandósságom,de már a 14. hét környékén éreztem nagyon-nagyon finom mozgásokat,mint a bubik pukkanása.:)

A védőnő szerint ez korai,de engem nem győz meg.

A babám csinálta és kész! Ezt érzi egy mama.:)

Boldog babavárást!

21 hetes kismami

2008. febr. 19. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ milyen a testalkatod lehet vékony a hasfalad és azért érezted én is anyi idös vagyok mint te de én még nem érzem pedig már nagyon várom igaz nem vagyok testes de hasas voltam terhesség ellöt ugyhogy lehet van egy kis feles háj a pocimon azért fogom majd késöbb érezni nem hiszem hogy avetélés közre játszik ugyan nem írtad de ha korai vetélésről van szó akkor még olyankor nem tágul a méh anyira hogy eszrevehető legyen akár a szervezetnek de a lényeg hogy ezt a babót már érzed és boldog vagy élvezd tovább a mozgásokat és kivánok szépp babázást
2008. febr. 19. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A babád volt! ;) Én is ugyanígy vagyok, vetélés után tehát gyakorlatilag második terhesség, de mozgás szempontjából azért elsőnek számít! Én is éreztem 16-17 hét között és az már nem csak talán volt, ő volt! Olyan kis gyengéd, de édes volt már akkor is. Most 23 hetes vagyok és most is élvezem, és most is ugyanazt érzem, szóval nyugi nem bélmozgás, volt! :))) Élvezd a mocorgót! ;)

Boldog babavárást!

2008. febr. 19. 12:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok,csak a terhesgondozóban a doki okoskodott, hogy akkor még vár, mert hátha nem ő az:-(

de igazatok van, ezt mi érezzük!

Nektek is minden jót kívánok!

2008. febr. 19. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!