5 hetes terhes vagyok, tegnap este elkezdtem vérezni orvosnál voltam azt mondta a vizsgálat után - még bármi lehet. Mit tanácsoltok, hogy viseljem el?
A petzsák normális méretű, de még nem látni embriót, várjunk egy hetet. Ha nagyon vérzek menjünk rögtön, ha csak menstruációszerűen, akkor jövő szerdán. Nagyon elvagyok keseredve.
(már fiatal sem vagyok 36 éves, nincs túl sok időm a baba dologra, már van gyerekem, de nagyon akarunk a férjemmel egy közös babát)
Szia!
Én az 5. héttől gyakorlatilag folyamatosan vérzek. Azaz barnázok, de hát erre az orvos azt mondta, ami barna az valamikor vér volt... Tegnap voltam dokinál, akkor még minden rendben volt (kop-kop-kop), most vagyok a 7. hétben. Az orvos megint kihangsúlyozta, hogy ugyan eleddig minden a lehető legnagyobb rendben, de az első 12 hét mindig rizikós. Nálam is van az izgulás. Pedig tudom, hogy nem tesz jót a kicsinek sem.
Próbálj kicsit higgadt maradni, hidd el tudom miről beszélek és tudom, hogy baromira nem egyszerű. Foglald el magad minden mással.
Nekem még azt is mondta az orvos, hogy olyan jól vannak védve azok a kis lurkók odabent, hogy az ember el sem hinné. ;o)
Szóval, fel a fejjel!!!! Nem lesz gond és kész!!!! :o)))) HAJRÁ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!