Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kimutatja a teszt hétfőn, nem...

Tinker Bell kérdése:

Kimutatja a teszt hétfőn, nem első vizeletből?

Figyelt kérdés

Május 12-13-14-15-én volt meg a mensim, de nem olyan volt mint szokott(kevesebb ideig tartott, kevesebb mennyiségben és inkább barnázás volt), azóta gyakran vagyok rosszul, fáj a fejem, a derekam, szurkál a hasam, és fáradékony vagyok.

Szerintetek, ha holnap második vizeletből tesztelek, akkor valós eredményt fog mutatni?

Azért csak másodikból tudok, mert a reggel mindig rohanás, van egy kis dolgom, de utána nyugi van itthon és meg tudom csinálni.

2011. máj. 29. 10:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha lehet csinálj egy tesztet reggeli első vizeletből is!Nagyon szurkolok Neked:)Írd majd meg az eredményt!!!

Üdv:27 hetes

2011. máj. 31. 07:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Olvassuk bizony és várjuk a fejleményeket! :)
2011. máj. 31. 08:09
 13/17 A kérdező kommentje:

:)

Aranyosak vagytok!

Ma már nem, de holnap akkor megcsinálom a másik tesztet.

Szép napot nektek!

2011. máj. 31. 08:42
 14/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Ma reggel megcsináltam a másik tesztet is. Sajnos ez egyértelműen negatív, se halvány csík, se száradási csík, semmi... :(

Szép napot!

2011. jún. 1. 09:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom, pedig nagyon drukkoltam! De azért ne keseredj el, majd ebben a hónapban! Sok sikert!
2011. jún. 1. 09:20
 16/17 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm!
2011. jún. 1. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom!
2011. jún. 1. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!