Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pècsi Klinika pathologiai...

Pècsi Klinika pathologiai osztalyarol milyen tapasztalatod van?

Figyelt kérdés
Esetleg fekudtel bent huzamosabb ideig? A ket agyas szobakhoz van kulon furdo? Ez felujitott resz vagy regi? Es a meleg? Gondolom nem klimatizalt:) az orvosokrol noverekrol olvastam a neten jot es rosszat, attol nem tartok, az csak jo lehet:) inkabb a korulmenyekre lennek kivancsi, koszonom
2011. máj. 29. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én feküdtem bent egy egész hetet.Nekem nagyon rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban.Nem figyeltek az orvosok senkire,csak mosolyogni jártak be,és ugyan ez volt a nővérekkel is.Igazából hogy mi volt nekem a bajom pontosan azt nem tudták megmondani,csak találgatni tudtak.Mikor megkérdeztem mikor mehetek haza le lettem szó szerint ordítva.

Nem tudom kinek mi a tapasztalata de nekem személy szerint ez.

2011. máj. 29. 12:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom h valaszoltal. Igazabol a korulmenyekre vagyok kivancsi? Milyen allapotok uralkodnak?! Te hany szemelyes szobaban voltal? Koszonom
2011. máj. 29. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!Én másfél hetet feküdtem bent.Az Én véleményem 10-es skálán:

Tisztaság:8

Nővérek:9-10

Segítőkészség:8

Külön fürdő egyáltalán nincs,de ami van az elég tiszta.Papucs a tusoláshoz és wc ülőke védő mindenképp kell!

Minden szobában van TV,kajázni inkább a társalgó-étkező részen szoktak.Kórházi kaja számomra kritikán aluli,de van két beteg hűtő,tankolj fel rendesen.

Ha van fogadott dokid akkor inkább rá hagyják a veled kapcsolatos döntéseket,nem szólnak bele egymás dolgába,úgyhogy a vizitek tényleg csak két perces mosolygósak,de ha problémád van nyugodtan jelezheted,mert kedvesek és segítőkészek.Klíma nincs tudtommal,de jól szellőztethető még a két ágyas szoba is.

Hát "röviden" ennyi,azért ne ringasd magad álomba,nem lesz egy nyaralás,de nem lepukkant vagy extrán rossz körülményű szerintem.

Minden jót,sok egészséget és boldog babavárást nektek!

23hkm

2011. máj. 29. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!