17 hetes kismama vagyok.3 napja kezdődött hasfeszüléstől, hasfájástól szenvedek mitől lehet? A többi lent.
Nekem is volt ilyen, az orvosom tanácsára 3*1 magne b6-ot, és 3*1 nos-pa-t kellett szednem, onnantól semmi probléma nem volt, és a kiírt előtt szültem 4 nappal.
Milyen magnéziumot szedsz? Nekem azt mondta a doki, hogy mindenképp a magne b6-ot szedjem, mert ez hatásosabb, mint a sima magnézium tabletták.
Szia!
Én is ezzel küzdök, 3 napja nekem is fáj a hasam, én 13 hetes vagyok. Egy ismerősöm volt kórházban és mondta, hogy a kezdő terheseknek most nagyon nem tesz jót ez az idő, sokan panaszkodnak, hogy fáj a hasuk. Én Magnerotot szedek, érzem, hogy feszül és fáj.
Szia!
Gyakori mostanában az a panasz a kismamák körében! Szerintem amint tudsz menj orvoshoz, mert vizsgálat után lehet megmondani a dolgok miértjét! Magnéziumot azt szedheted, és a magzatvédő vitamint, de szerintem mást ne, majd csak ha a dokid mondja! Addig is feküdj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!