A Felicitas csomagot át lehet venni 26hetesen és 5naposan? Vagyis holnap?
szia!!
betöltött 6 hónaposnak kell lenned, ennyi. én nem küldtem vissza a kuponokat, már így is elég reklám anyagot kapok.
Én elmentem a boltba ahol a kádat is és egyebeket vettünk, az eladó meg sem akarta kérdezni, hiszen látszott, de az okostojás üzletvezető jól beszólt, hogy minek jöttem pénteken, ha csak hétfőn fogom betölteni, erre megmondtam, hogy most értem rá ide jönni vásárolni, de ha gondolja itt hagyom amit vettem, így nem kötözködött, hanem beduzzogta magát az irodába.Pedig olyan pillanatomban voltam, hogy mindenen bőgtem.
Én a többit is visszaküldtem, de nem tudom volt-e értelme, most 3 hósak vagyunk, hát nem nyertem semmit.
Én nem léptem még be a harmadik trimeszterbe és akkor váltottam ki. Meg sem kérdezték, hogy pontosan hányadik héten vagyok.
A másik kettőt visszaküldtem. A www.felicitas.hu oldalon lehet nyomon követni a sorsolásokat. Ezen kívül még nem kaptam semmi visszajelzést, meg semmi értesítést. (gondolom nyerni sem fogok sűrűen, mert nem vagyok ilyenekben túl szerencsés :))
A barátnőm mondta, hogy szüléskor is jár egy csomag majd. Erről sajnos én nem tudok semmit, hogy pontosan hol kapom meg, vagy hogyan működik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!