Mitől lehet darabos a mensim?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Babát szeretnénk a párommal! Rendszertelen a mesnim. március 23.-án megjött rendesen, 5 napig tartott. áprilisban 20.-a körül pecsételésem volt nagyon kicsi vérzéssel 1-2 napig tartott( nem volt rendes vérzésem) Aztán most május 26.-án megjött de iszonyatosan görcsöltem az első napon, darabos a mensim és élénk piros. Utóljára április 23.-án voltam együtt a párommal, nem védekeztünk. Szerintetek Miért darabos a mensim?2011. máj. 28. 18:42
1/4 A kérdező kommentje:
Mensim*
2011. máj. 28. 18:44
3/4 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem, mert pecsételésem volt rendes vérzés helyett, mielőtt együtt voltunk. Nem gondoltam arra,h akár így is teherbeeshetek.
2011. máj. 28. 19:12
4/4 anonim válasza:
Nekem nagyon rendszertelen volt a mensim miután abbahagytam a tablettát. Mivel nagyon szerettük volna a babát, minden hónapban teszteltem. Augusztusban volt egyszer olyan, hogy nagyon sokat késett és más is volt amikor megjött. Így utólag gondolkodom azon, hogy lehet az egy vetélés volt. Bár nem volt pozitív tesztem. Én nem akarok neked rossz híreket adni, mert jobb, ha az ember havi vérzésnek hiszi, mint vetélésnek, de ha aggódsz, menj el orvoshoz, mert más is állat a dolog hátterében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!