Jövőhéten megyek dokihoz, ráadásul el is cseszték, mert az egyiknél nincs tartomány, csak az értékem, és valami olyasmit mondtak, hogy a testsúlyom kellett volna megadni nekik.
Az egyik 24 lett, és oda az van írva 28-57.ig jó.Sokat hallom, hogy az első nem biztos hogy jó, én 16 hetesen és két naposan mentem, lehet nem voltam annyi?Szerintetek?
Most mit tegyek, várjam ki a jövőheti genetikait?
2008. febr. 19. 10:41
1/7 A kérdező kommentje:
Akkor a genetikain 18 hetes, és 5 napos leszek.
2008. febr. 19. 10:42
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem pont ez a MOM érték hiányzik ,ami fontos lenne.Most akkor? Segítsetek légyszi!
2008. febr. 19. 11:12
3/7 anonim válasza:
Tehát: az AFP vizsgálat a terhesség 16-18. hete között végezhető (és végzendő) el. A kórosan magas értéket 2,5 MoM felett mondjuk ki, ekkor a "nyitott gerinc" kockázata magasabb. Az alacsony érték általában 0,7-0,8 MoM alatt értendő, ekkor a kromoszóma rendellenességekre kell fokozottan figyelni.- ezt a netről szedtem le neked, remélem tudtam ezzel szegíteni, akár egy kicsit is.
2008. febr. 19. 11:48
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, csak nekem pont ezt a MOM -ot nem mérték, vagyis ami ezek szerint a lényeg, a baba szempontjából.Jártatok már így?Ezekszerint tök felesleges volt ez a vizygálat? Megismétlik?
2008. febr. 19. 11:54
5/7 anonim válasza:
Nekem is csak AFP eredményem lett, tehát egy érték. Nekem épp elvileg inkább magas fele közelített. De én kivártam agenetikát, mert úgysem tudok mit tenni. Én nem vettettem volna el akármit mondtak volna, SŐT még aminocentézist sem vállalnám. Ha meg nem vállalnád a vetélést probléma esetén akkor fölösleges minden plusz vizsgálat. Mérlegelj! De semmiképp se izgulj! Mert változtatni úgysem tudsz a dolgon, ha van baj ha nincs. De a legtöbb esetben nincs semmi baj, csak riogatják az embert! Légy törelemmel és reméljük nem lesz gond!!!
23 hetes kismama
2008. febr. 19. 13:33
6/7 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem akarom elvetetni, főleg hogy már mozog.Csak akkor vállalnám, ha 100 %-ra mondanák, hogy beteg lesz.
2008. febr. 19. 13:37
7/7 A kérdező kommentje:
Közben kiderült, (beszéltem dokival), hogy nincs semmi gond, csak pont az az érték hiányzik a papírról, ami fontos lenne,a többi nem mérvadó,így meg kell ismételni.Be kell diktálni a testsúlyomat, és meg is lesz az arány!Reméljük az jó lesz, de mindenesetre megnyugodtam.Köszi a válaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!