Annyira szerettem volna babát, de most teljesen parázok, hogy valami nem stimmel. Ez igaz normális, hogy ha valakinek nincsenek "látványosabb" tünetei?
Szia
Abszolult nem kell hogy aggodj en ugyanigy voltam egeszen a 8. hetig semmi bajom nem volt, azon kivül, hogy sokat jartam pisilni. Ami meglepö hogy a elsö babamnal a kezdetektöl nagyon rosszul voltam. Ez persze nem azt jelenti hogy te is rosszul leszel majd. Szerintem ez nagyon jo dolog ha valaki egesz terhessege alatt nincsenek panaszai. Kivanom neked a legjobbakat! 20 hetes kismama
Szia
Nekem a mellem fajt nagyon,a gyomrom egett,es puffadt volt a hasam.Aztan En is itt olvastam,h ezek a tunetek megszunnek akkor vmi baj lehet,es amikor mar nem fajt ugy a mellem teljesen megijedtem,h akkor most baj van,elveszitem a kisbabat,de NEM,NEM TORVENYSZERU,h fajjon vmid,es h hanyos legyel,orulj neki,h tenyleg Te nagyon konnyen viseled,es leht,h az egesz ido alatt ilyen lesz,de ez nem baj,sot En orulnek neki,ha mar a gyomoregesem,abba maradna,de mostmar nekem ezenkivul nagyon mas tunetem nincs.
Kivanom,h ilyen legyen az egesz 40 heted,es boldog babavarast kivanok.
11 hetes kismama
jajjj tenyleg ne aggodj...jon majd aminek jonnie kell......aztan visszasirod a soraidat;-)))
Nekem 7 heten kezdodott es kb a 13-14 hetig tartott....brrrrrrrr..egesz nap hanyingerem volt s rokazas is minimum egyszer per nap.
19 hetes kismama:-)
Normális ez az állapot. Megnyugodhatsz. Azt hiszem, kaptál néhány olyan választ, ami erőt ad neked.
Fel a fejjel ifjú anyuka dráda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!