Elmenjek erre az uh-ra?
Szóval most voltam két napja uh-on! Igaz ez grátisz volt, mert az első terhesgondozáson a védőnő íratott a dokival egy beutalót, mert elfelejtette,hogy magán dokim van. De ha már volt beutalóm, hát megnézettem.:)
A magán orvosomhoz meg alapból 6-án kellene menni, de a 12. hetire, meg 15-én! Arra gondoltam,hogy a magán dokimnál lehet,hogy érdemesebb lemondani. Nem sok a babának ennyi uh? Vagy elmehet azért?
Köszi!
Sose tudom ezt eldönteni! Mert szívem szerint minden héten nézetné, csak ártani se akarok vele!:))
Na akkor én leszek a mumus. Édesanyám radiológus és nem győzik nekik az összes konferencián hangoztatni, hogy bár eddig konkrét bizonyíték nincsen az UH káros hatására, tény, hogy felmelegíti a magzatvizet, a babák "menekülnek" a gép elől.
Ez fokozottan igaz a 3D és 4 D UH-kra. Dopplerezni pedig tilos a babát. (házilag kapható szív UH-k..)
Tehát ennek a fényében én csak a kötelező vizsgálatokra vagyok hajlandó elmenni szövődménymentes esetben. Azért, hogy csak nézegessük semmiképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!