Mitől fájhat a belső császár hegem, de csak az egyik fele? Többi lent
Figyelt kérdés
32 hetes pocakos vagyok, 20 hónapja császármetszéssel született a kisfiam. Néha-néha szokott fájni a hegem bal fele. De egyik éjjel pont fordultam meg a bal felemről a jobbra, és olyan szinten fájt, hogy fél perc alatt levert a víz, olyan érzésem volt, mintha égne és mintha szétnyílt volna. Rettentően fájt, mozdulni sem bírtam, a férjem segített felülni. Azóta kopp-kopp nem volt ilyen. Az orvosomat felhívtam, ő azt mondta h ha mégegyszer előfordul, akkor irány a kórház, akár éjjel is. De azt nem mondta el, h mitől lehetett, vagy mi volt az. Nem véreztem.2011. máj. 26. 22:00
1/5 anonim válasza:
Fúú, ez nem hangzik túl jól. Én is császár után várom a kistesót. Belül nem tud szétnyílni a heg?
2/5 anonim válasza:
SZia!
Nekem a 2. császár után volt ilyen érzésem. Persze én is rohantam az orvoshoz és mondta, hogy valószínű más ütemben gyógyul a seb és azért lehet.
Lehet, hogy neked pont azon a felén kezd el jobban "nyúlni" a heg és azért érzed. De ha többször előjön tényleg azonnal menj a kórházba nehogy baj legyen!!!!
Minden jót!
3 éves és 10 hós kislány anyukája
3/5 anonim válasza:
Szia érdekelne, hogy mi lett a hegeddel a terhességed végéig. Nekem ugyanez a gondom. Éjjel teljesen ugyenerre ébredtem, nagyon rossz volt. Ma reggel felhívtam a dokimat, azt mondta, ne aggódjak, ez nem gond. De mivel neked mást tanácsolt a dokid, így kicsit ideges lettem. Ha esetleg leírnád, hogyan folytatódott neked ez a történet, azt megköszönném! Én viszont még csak 25 hetes vagyok, 2 babóm lesz második császárom, a kettő között 4 év lesz.Előre is köszi!
4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Bocs most vettem észre hogy írtál! Utána meg többször is előfordult így egyik vasárnap este bevitt a férjem a kórházba! 1órán keresztül vizsgáltak,de nem találtak semmit szerencsére,de annak ellenére bent akartak fogni én viszont saját felelősegemre hazajöttem! Aztán a terhesség végéig nem volt ez a vizsgálat után! A szülésznőm - mindkét terhességemnél ugyanaz volt- azt mondta hogy valószínű az első császár után volt egy összenovesem es az vált el! A méh es a hasfal nőtt össze! Es a baba súlyától ez az összenoves elvált! Azóta már megszületett a kisfiúnk :-) már 9 hónapos! Jól vettem ki a szavaidból hogy ikreket vársz? Ja es sok mindent nem tudsz tenni,ha jön a fájdalom. A hegvastagsagod nagyon figyelje az orvos es ha jön a "roham" akkor olyan pozícióba helyezkedni ami nem fáj! Mondtam is az orvosomnak hogy köszi, akkor én éppen moccani sem bírtam! Csak imádkoztam hogy minél hamarabb elmúljon mert azt hittem hogy belehalok!
2012. ápr. 24. 22:18
5/5 anonim válasza:
Jajj nagyon köszi h leírtad, nekem is szórol szóra ez az érzés volt. Mintha eleven seb szakadna szét belül és csípett mint az állat. pár mp-ig. Csak egyszer volt, azóta nem. Nem ikres vok, csak azt akartam írni, h 2. babó és a pont lemaradt:).Holnap reggel megyek uh-ra majd megnézetem én is a heget azért.Köszi még egyszer és sok boldogságot a picidhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!