Mi a különbség a 3D és a 4D között?
Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 18:08
1/5 anonim válasza:
A magzatról visszaverődő ultrahangot a számítógép térbeli, 3 dimenziós képpé alakítja. A 4. dimenzió az idő, mert valós idejű mozgóképet látunk. Remélem, kielégítő a válasz!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, ezt eddig is tudtam. de van v.mi kül a 3 d-s és a 4 d- ultrahang között?
2008. febr. 18. 19:35
3/5 anonim válasza:
A 3D csak egyállókép. A 4D mozog. De tulajdonképpen ezt írta az első válaszoló.
4/5 anonim válasza:
szia,a 3d is mozog mert mi azon is voltunk,a különbséget én sem tudom.
5/5 anonim válasza:
Az igazi különbség a következő: A 4D ultrahang nagyon hasonló a 3D szkenhez, csak az a különbség, hogy a 4D ultrahang valós időben mutatja a képet, amíg a 3d ultrahangos készülék egy bizonyos késéssel csak. tehát a 4D valójában nem az időt jelenti, hanem azt, hogy késés (lag) nélkül mutatja a valós képet, a gyorsabb számítógépnek köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!