Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelős játék? Hét, nem?...

Tippelős játék? Hét, nem? Plusz kg?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 24. 20:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is el van irva, ekkora az en hasam s lassan megyek szulni..
2011. máj. 25. 13:29
 22/31 anonim ***** válasza:
13.25-ös vahűgyok..szerintem is elírtad véletlenül..és 39 hetes vagy..:)
2011. máj. 25. 13:30
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem semmi..biztos nincs elszamolva? Legyszi kuldj majd kepet meg a vege fele is..nagyon kivancsi lennek ra, mekkora lessz kesobb..
2011. máj. 25. 13:31
 24/31 anonim ***** válasza:
Valóban 19 hetes???...húúú...akkor tényleg hatalmas pocira készülhetel még 21 hét múlva...!:)13.25-ös vagyok :)
2011. máj. 25. 13:31
 25/31 anonim ***** válasza:
..korábbi fotód nincs a pocakodról?Mikortól kezdett látszódni?..egyébként az egyik ismerősömnek is óriási hasa van,pedig majd csak júniusban fog szülni,de februárban már hasonló nagyságú volt,mint a Te pocakod.Szóval még bőven cipelheted az édes terhet,mire kibújik a kislányotok!Jó egészséget,és könnyű szülést!:)
2011. máj. 25. 13:35
 26/31 anonim ***** válasza:
Nekem 31 hetesen ekkora a pocakom, és mindenkitől állandóan azt hallgatom, hogy Úristen mekkora hasad van?! Kívánok Neked nagyon Boldog Babavárást, és kitartást a sok "Hűűű de nagy a hasad", mondathoz, mert volt bizony olyan, hogy engem már annyira zavartak ezek a beszólások, hogy sírva fakadtam, mert már nagyon untam... :-)
2011. máj. 25. 14:03
 27/31 anonim ***** válasza:
Kamu,ez a kép nem egy 19hetes kismama.Főleg egy ilyen szép vékony testalkatú nőnek.Kétszer voltam kismama(hatalmas hassal)és rengeteg fotót nézegettem,kizártnak tartom hogy ez igaz.Ha valakinek extrémen nagy hasa van ennyi hetesen az nem ilyen formájú szerintem.Nem bántásból írom kedves kérdező,tippeltem is az elején,de számomra hihetetlen!(38 hetet írtam,fiút és max 3kg)
2011. máj. 25. 14:26
 28/31 anonim ***** válasza:
azert az is furi lenne ha 38 hetesen valaki csak 3 kilot hizna.. mivel csak a baba 3 kilo min. + magzatviz stb..(elso valaszolo vagyok) En is vekony alkatu vagyok, ekkora a hasam de 38 hetes vagyok + 10 kiloval ami nem is latszik.. Es tenyleg eleg nehez elhinni a 19 hetet, sok pocit lattam en is eletemben, de 19 hetesen ekkorat.. Nem teszel meg kepeket fel?
2011. máj. 25. 14:35
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
[link] A képen(a kérdező képén) a köldök felett van már a méh jóval,tehát semmiképp nem 19 hetesnek megfelelő ami a köldöktől csak pár ujjnyira van fenntebb.Sehogy sem stimmel ez.A 3kg az létezhet mert van aki fogy az elején stb.
2011. máj. 25. 15:18
 30/31 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez lehetetlen....19 hetesen hogy lehet ilyen csúcsos hasad? Én 16 hetes vagyok és gyakorlatilag letagadhatnám...pedig ugyanilyen vékony alkat vagyok....
2011. máj. 25. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!