Mit vacsorázzak ma este?
Figyelt kérdés
kb 1 órája hánytam...eléggé rosszul vagyok, viszont nagyon éhes is. Mit vacsorázzak? Melyikkel járok jobban? Zöldséges aprópecsenye, vagy francia rakottburgonya? Az aprópecsenyét nagyon-nagyon kivánom, de a rakottkrumplival lehet jobban járnék. Melyik tesz jót a gyomromnak? Bocsi a hülye kérdésért, de nem akarok megint rosszul lenni.
6hkm.
2011. máj. 24. 19:58
11/11 anonim válasza:
nem mondod?? én is várandós vagyok igaz még csak 18hetes.és én is most estem át ezen nem ettem semmit folyadék meg ropi és igen leadtam 1/2kilót a babának semmi baja és4nap alatt rendbe jöttem más nem maradt meg de a -zöldséges aprópecsenye??????- na ne és a kérdező dokinál sem volt nem tudja hogy vírusos-e. +azt kérdezi hogy melyikkel jár jobban,hát a ropival+dokival nem a rókázással.a szervezetnek folyadék kell hogy ne száradjon ki nem szilárd kaja főleg nem hús ami 12órát dekkol a gyomorban.kíváncsi volnék őrá is hogy jobban van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!