Mekkorák egy 20 hetes magzat méretei?
...előző vagyok.
Neked mekkora a kis bébid? És fiú vagy lány? (nekem most azt sem látták...)
Angliába ennyire hanyagok? Jesszus! Én nem bírnám ki,hogy ilyen sokáig ne lássam a magzatomat.
Miért nem mész el magánrendelésre?
Egyébként 20cm-es.
Szia! Mi Skóciában vagyunk. Nekünka 20 hetesen nem írtak be méretet, csak mindent kipipáltak, hogy megvan és rendben van. (pl fejen minden, arc, gerinc, has, hasfal, vese, alsó/felső égtagok, stb és csak egy pipa van minden mellett)
Azon gondolkoztunk, hogy talán azért lehet, hogy nem írnak méretet, hogy ne kezdj el pánikolni, ha a szomszédnak, barátnőnek, akárkinek a terhességénél mások voltak a baba méretei. A pipával azt jelzi, hogy rendben.
Tényleg elég hanyagok. A 20 hetes uh-nál nem beszélhettem én pl dokival, mert az csak az uh volt egy gépkezelővel. Volt 2 hét múla egy időpontom a szülésznővel (5 szülésznő van 1 csoportban, valamelyik ott lesz a szülésnél, de lehet, hogy olyan, akivel még sosem találkpztál életedben) és a következő időpont 28 hetesen van, 6 héttel később. Lent Angliában is így van? A vége felé milyen gyakran van találka a dokival?
3.válaszoló vagyok. Figyelj csak,nem reklamáció,de 200fontot egy hét alatt keresel meg. Annyit nem ér neked?
Tudom,nem hasra ütésre írom,mert én már dolgoztam kint 10hónapot,tapasztalatból írom. Minimálbért kerestem. Először,5.05-be dolgoztam óránként,majd 5.35be és simán egy hét alatt megkerestem a 200fontot. :S
Elírtam: nem tarkótól tarkóig, hanem halántéktól halántékig a távolság 47mm volt.
Amúgy nem hiszem, hogy van értelme másik ember pénztárcájában kotorászni, meg nem is illik. Arra nem gondoltál, hogy nem mindenkinek van rá pénze? Meg nem mindenki dolgozik teljes munkaidőben. Én például full-time tanulok, mellette part-time dolgozok. Megnézném nappali tagozatos diákként kinek van ideje annyit dolgozni, főleg terhesen, komplikációkkal, hogy akár heti 200fontot keressen (,na persze, az iskola rovására lehet dolgozni heti 80órát is, de akkor nincs értelme iskolába járni...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!