Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sába intim szappanról vélemény...

Sába intim szappanról vélemény? Nektek bevált?

Figyelt kérdés
Úgy használjátok,ahogy rá van irva,hogy "szárazon" kend fel és utána vizezd be és mosd le?
2009. márc. 15. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nagyon régóta ezt használom. Nagyon jó és gyengéd mosakodógél. Ez áll a legközelebb az intim részek természetes ph-jához (mivel csak 4-es). Én úgy használom mint bármelyik ilyen jellegű gélt. Benedvesítem bekenem felhabpsítom és lemosom. Semmi fakszni. Nagyon jó termék, nyugodtan próbáld ki, ja és tejsavat is tartalmaz.
2009. márc. 15. 11:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia.Én is nagyon régóta használom,nekem nőgyógyász ajánlotta,lezuhanyzok,felkenem,felhabzik várok vele1percet és lemosom:)Nyugodtan próbáld ki,nagyon jó,és én a fél litereset szoktam venni,nagyon sokáig elég,pedig rendszeresen használom mindennap.
2009. márc. 15. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!