Gond, ha az afp vérvételt a 15+5 napon veszik le, nem pedig 16 + x napon?
Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 14:54
1/6 anonim válasza:
nekem három nappal korábban lett levéve és az eredmény rossz lett a második vérvétel már tökéletes volt várd meg amig betöltöd a 16-ik hetet csak utána menj
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Beutalót a 15+5 napra kaptam, nem válogathatok, hogy mikor megyek. De remélem nem lesz gond.
2008. febr. 18. 15:09
3/6 anonim válasza:
Nekem is az orvosom írta elő mikor menjek, és a 16 . hét betöltése után adta az időpontot.De amúgy úgy tudom, hogy va aki előbb megy, csak ha először nem jó az eredmény,ne ijedj meg,mert elég sokat hallani, hogy nem jó, mert az időpont nem stimmelt, vagy a babó még nem volt annyi idős, stb.Ha akkor kaptál időpontot, ahhoz kell igazodnod, igazad van.Meglátod, lehet így is nagyon oké lesz minden, ne idegeskedj rajta.
4/6 anonim válasza:
a 16.hetet be kell tölteni mindenféle képpen. Fontos az eredmény szempontjából.
5/6 anonim válasza:
Nekem is megvolt a beutalóm,a védőnő írta.Nem is foglalkoztam vele,15 hetesen és 5 naposan kellett mennem,úgy ahogy neked.
Persze nem lett jó az eredmény,és genetikai vizsgálatra küldtek a megyei kórházba (100 km tőlünk!).Hála Istennek minden ok a babómmal,de kontrollra vissza kell majd menni.
Szerintem kérj későbbi időpontot,ha nem akarod hülyére idegeskedni magad!Ha nekem is ezt mondta volna valaki vérvétel előtt,akkor nem megyek el 15 hetesen.
Vigyázz magatokra!
20 hetes kismami
6/6 anonim válasza:
Szia, én 16 hétés 2 naposan voltam, de így is alacsony lett, azt mondják, lehet nem vok annyi idős terhes, remélem megyek genetikaira én is.Szval érdemes betölteni a 16 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!