Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akik elvagytok...

Kismamák akik elvagytok tiltva a házasélettől, hogy birjátok? Hogy álltok az orgazmussal, azt meritek?

Figyelt kérdés

15 hetesen volt egy kis pecsételésem és az orvosom eltiltott egyenlőre a házasélettől,munkától stb...

Természetesen a legkivánosabb időszakomat élem és nagyon nehéz. Más ezt hogy birja,vagy az orgazmust azért bemeri vállalni? Néha már attól félek hogy azzal ártok hogy borzasztóan kivánom a párom de visszakell fognom magam:-(

2009. márc. 15. 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az orgazmus is okozhat méhösszehúzódásokat... (((
2009. márc. 15. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én decemberben szültem és azóta is vérezgetek, most már három hete megjött és minden alkalommal elmúlik, 2 nap múlva megint.

Egész terhesség alatt sem lehetett, de a baba miatt nem is volt vitás, hogy kibírjuk-e vagy nem. Most azt mondta a doki minden rendben , a pecsételés előfordul-néha több is, de már kint a baba így bátrabbak vagyunk.

Amíg a dokid erre utasít szerintem nem éri meg kockáztatni pár pillanat miatt!

2009. márc. 15. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én a 12. hétig voltam eltiltva, meg a 30. héttől. Nehéz volt, de kibírtam, mert nagyon meg voltam ijedve. Mégse szerettem volna a 30. héten egy másfél kilós babával hónapokig kórházban lenni. Szerintem ne kockáztass! Igy én is kihúztam a 37. hétig. Utána 5 hét múlva már tudtuk újra élvezni egymást!
2009. márc. 15. 09:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem csak a védőnő mondta, hogy nem kellene lepedőakrobatát játszani, mert keményedik a pocakom, bár dokim szerint ez semmit nem jelent, mert nem túl sokszor van. A behatolástól vérezhetsz (pecsételés inkább), mert érzékenyebb a hüvelyfal és a méhszáj is, az orgazmus viszont megindíthatja a szülést, mert gyakorlatilag az méhösszehúzódás... Szóval ha a dokid úgy ítélte meg, hogy türtőztesd magad, akkor nem érdemes kockáztatni, nehogy bármi probléma adódjon. Fel a fejjel, és sok kitartást kívánok!

2009. márc. 15. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor én mit szóljak, a legelejétől el vagyunk tiltva, és még az orgazmustól is. volt egy kis barnázásom, és hármasikreket várok. Semmit nem lehet, még az első trimeszterben ezzel nem is volt gond, de aztán másodikban megjött az "étvágyam", most már lassan belépek a harmadikba, kezdek hozzászokni. De tényleg nem lehet,mert ha csak egy erotikusabb filmet látok, már elkezd keményedni a pocim (amúgy szerencsére nem keményedik), szóval semmiféleképpen nem kockáztatunk, egyszer voltunk együtt még az elején, azóta semmi. De hát három kislányunkért bármit!!! ennél sokkal többet kibírok!
2009. márc. 15. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem utoljára a fogamzáskor volt szexuális kapcsolatom a férjemmel.Azóta sajna el vagyunk tiltva tőle:((

Vérezni, görcsölni kezdtem az elején.A méhszájam szörnyen sérülékeny, a baba nehezen jött össze.A 18. hétig vérezgettem, hol jobban hol nem.

Már nem vérzek, de nem lehet szexelni, csak ha már megszülök + 6 hét :( Az még messze van.

Pedig mindketten nagyon kívánjuk egymást, nehéz visszafogni magunkat, de a babáért mindent.

Félek, nehogy hamarabb szüljek, inkább visszafogom magam :))

24 heteske

2009. márc. 15. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi nem vagyunk eltiltva,de én nem engedem a páromnak hogy hozzámnyúljon,mert volt már 2 vetélésem és nem kockáztatok.Az elejétől nem szexelünk és nem is fogom engedni a végéig.De nekem nem is hiányzik!!!:)
2009. márc. 15. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Maximálisan megértelek, bár nekünk lehetne de a férjem annyira félt minket hogy már 3 hónapja semmi sincs.Én meg rendszeresen elélvezek álmomban és rendesen méhösszehúzódásaim is vannak.De most már jóslófájásaim mellett én sem engedném/akarnám.Majdcsak elrepül az idő.Tényleg amúgy nem éri meg kockáztatni.34 hetes
2009. márc. 15. 17:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi lányok:-)

Valahol picit vigasztal,hogy sokan vagyunk ezzel a problémával igy... Nekem különben eddig még nem volt együttlét alkalmával keményedésem,de most én sem igazán merek kockáztatni,párom meg mégugysem. Hát akkor boldog babavárást és kitartást kivánok mindenkinek!!!

2009. márc. 16. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!