Kismamák akik elvagytok tiltva a házasélettől, hogy birjátok? Hogy álltok az orgazmussal, azt meritek?
15 hetesen volt egy kis pecsételésem és az orvosom eltiltott egyenlőre a házasélettől,munkától stb...
Természetesen a legkivánosabb időszakomat élem és nagyon nehéz. Más ezt hogy birja,vagy az orgazmust azért bemeri vállalni? Néha már attól félek hogy azzal ártok hogy borzasztóan kivánom a párom de visszakell fognom magam:-(
Én decemberben szültem és azóta is vérezgetek, most már három hete megjött és minden alkalommal elmúlik, 2 nap múlva megint.
Egész terhesség alatt sem lehetett, de a baba miatt nem is volt vitás, hogy kibírjuk-e vagy nem. Most azt mondta a doki minden rendben , a pecsételés előfordul-néha több is, de már kint a baba így bátrabbak vagyunk.
Amíg a dokid erre utasít szerintem nem éri meg kockáztatni pár pillanat miatt!
Szia!
Nekem csak a védőnő mondta, hogy nem kellene lepedőakrobatát játszani, mert keményedik a pocakom, bár dokim szerint ez semmit nem jelent, mert nem túl sokszor van. A behatolástól vérezhetsz (pecsételés inkább), mert érzékenyebb a hüvelyfal és a méhszáj is, az orgazmus viszont megindíthatja a szülést, mert gyakorlatilag az méhösszehúzódás... Szóval ha a dokid úgy ítélte meg, hogy türtőztesd magad, akkor nem érdemes kockáztatni, nehogy bármi probléma adódjon. Fel a fejjel, és sok kitartást kívánok!
Nekem utoljára a fogamzáskor volt szexuális kapcsolatom a férjemmel.Azóta sajna el vagyunk tiltva tőle:((
Vérezni, görcsölni kezdtem az elején.A méhszájam szörnyen sérülékeny, a baba nehezen jött össze.A 18. hétig vérezgettem, hol jobban hol nem.
Már nem vérzek, de nem lehet szexelni, csak ha már megszülök + 6 hét :( Az még messze van.
Pedig mindketten nagyon kívánjuk egymást, nehéz visszafogni magunkat, de a babáért mindent.
Félek, nehogy hamarabb szüljek, inkább visszafogom magam :))
24 heteske
Köszi lányok:-)
Valahol picit vigasztal,hogy sokan vagyunk ezzel a problémával igy... Nekem különben eddig még nem volt együttlét alkalmával keményedésem,de most én sem igazán merek kockáztatni,párom meg mégugysem. Hát akkor boldog babavárást és kitartást kivánok mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!