Mennyibe kerül átlagban a magánorvos alkalmanként amíg kisterhes vagyok?
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 15:41
11/15 anonim válasza:
Szekszárdon az én dokim 5000.-/alkalom. Ha bármi gondom van nem ragszkodik a magánrendeléshez,kórházban is fogad soron kívül. Eddig a magánrendelésen min.45 percet voltunk bennt minden alkalommal. Kézzel,ultrahanggal mindent megnéz,és még kicsit 4D-zünk is:D Általában 2 képet is kapunk a babóról. Végtelenül kedves:D Remélem a célegyenesben is ott lesz a top-on:D Üdv.: 31 hetes pocis
12/15 anonim válasza:
Szia!
Én 8000 Ft-ot fiztek alkalmanként. Uh van miden alkalommal, manuális vizsgálat nem minden alkalommal.
Boldog babavárást:)
13/15 anonim válasza:
A kecskeméti hozzászólónak:
Te kihez jársz?
Lehet, hogy ugyanahhoz a dokihoz járunk! :)
20 hetes kismami
14/15 anonim válasza:
A kecskeméti vagyok és én a Szabó László magánrendelésére járok. És Te?
15/15 anonim válasza:
Ezért kérdeztem, mert én is Szabó Lászlóhoz járok!
Te mikorra vagy kiírva?
És miket hallottál Szabó Lászlóról? (Nekem eddig csak pozitív benyomásom van róla.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!