Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért piros belül a köldököm?

Miért piros belül a köldököm?

Figyelt kérdés

A köldököm kinyilt és belül piros,meg mintha valami feketeség is lenne benne olyan fura... másnak is volt ilyen? ez normális?

14 h km

2009. márc. 13. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A húgom járt igy a 16.héten,most a 32.-ben van,a köldöke még csúnyább.Az orvosa azt mondta nem kell vele foglalkozni.Szerintem mutasd meg az orvosodnak,hátha felir rá valamit.Szerintem ez nem normális,eddig ilyet még én se láttam.
2009. márc. 13. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem is ilyen volt és azt mondták hogy a festékanyagtól van,ott összegyűlt.Miután megszültem nem sokra rá ismét a régi szinben tündökölt:)
2009. márc. 13. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gáz, nekem végig ilyen volt.

Kicsit a vérbőség miatt begyulladhat, ki is sebesedhet ott ahol neked elvágták amikor születtél.

Lehet véraláfutás is.

Majd szülés után ez is elmúlik.

2009. márc. 13. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!