Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudhatom ha baj van?

Honnan tudhatom ha baj van?

Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, a babát még ugye nem érzem, honnan tudhatom ha baj van? Minden rosszullét elmúlt a 12. hét körül. Ti is ilyen aggódósak vagytok. Segítsetek hogy tudnék megnyugodni?
2011. máj. 19. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Amíg nem görcsölsz vagy vérzel addig nincs gond. Én elejétől fogva szinte tünetmentes vagyok.

28 hkm

2011. máj. 19. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Sztem ne erre gondolj, mert belebeszéled magadba akár a rossz tüneteket is.

Élvezd a terhességet, és beszélgess a gyerekeddel. Ha baj lenne tudnád.

2011. máj. 19. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megpróbálok nem izgulni:) Azt hogy érezzem a babám mozgását, azt úgy de úgy várom.....
2011. máj. 19. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj? Gondolj arra, hogy minden oké, és úgy is lesz. Tudod, a vonzás hatalma. :)

Én is mindenen paráztam, állandóan volt valami, ami miatt izgultam. Alig vártam, hogy rendben megszülessen.

Tegnap volt 8 hetes a kislányom. :D

Boldog babavárást!!!!!!!

2011. máj. 19. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
12 hetesen vettem szívhangfigyelőt. 19 hetet töltjük holnap, még nem vagyok biztos benne, hogy a baba mozgását érzem, ezért minden este lefekvés előtt meghallgatjuk a babát. Engem ez megnyugtat. Életem legjobb beruházása volt.
2011. máj. 19. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, inkább gondolj a szépre, tervezgesd a közös életeteket, milyen lesz az arcocskája, mit cisnálhat éppen, alszik, iszik a magzatvízből?

nekem is olyan 11 hét körül múltak el a tünetek. emlékszem annyi idős lehettem mint te mikor sírva hívtam a barátnőmet hogy biztosan baj van mert semmi tünetem nincsen :)

most a semmi tünet immár 9 hónapos múlt :)

2011. máj. 19. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is szívhangfigyelőt vettem, ha már nagyon idegeskedek a baba miatt, akkor meghallgatom a szivét, heti 1-2x. A 11 héttől használom.
2011. máj. 20. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!