Nyíregyházán Dr. Medve Lászlónál mennyibe kerül a 4D ultrahang?
Valaki 16 ezret, valaki 15-öt, valaki meg 12-őt mond. Voltatok az utolsó 4 hétben nála? Pontosan mennyibe került?
Ill. azt olvastam, hogy nem is biztos, hogy Ő személyesen csinálja. Igaz?
Bocsi, nekem fogalmam sincs, de tényleg Maci Lacinak hívják??? :DDDD
(amúgy előbb időpontot kell foglalni, ott ezeket mind megkérdezheted, szerintem)
A másodiknak köszönöm a választ!
Az elsőnek pedig: természetes, hogy fel fogom hívni előtte és mindent meg fogok kérdezni, de azért van ez a "fórum", hogy tapasztalatokat cseréljünk. Szerintem az ilyen válaszaiddal csak pazarolod az idődet:-D
Ne haragudj, kedves kérdező, hogy én meg tőled kérdezek, de valószínűleg te rendelkezel most már a legfrissebb infókkal ( gondolom a kérdés kiírása óta utánanéztél )
Mennyi a várakozási idő? ( amúgy legutóbbi infóm nekem is a 12.000 Ft, és a felesége csinálja, én is úgy tudom, aki egyébként a kórházban az a szonográfusnő, aki a genetikai Uh-t is csinálja -
nekem legalábbis a 12 hetest ő csinálta, és nagyon aranyos volt, addig-addig mozgatta a babát, míg nem tudott egy épkézláb fotót készíteni róla )
Szia!
Felhívtam az időpont egyeztetésre kiírt számot, a felesége vette fel, de végül is konkrét dolgokra nem tértünk rá, hogy mennyibe kerül, meg mennyi a várakozási idő, mert én egy egészségpénztárnál tag vagyok, akik kifizetnék nekem a 4D-s UH-t, de szerződésben kellene hogy álljanak az orvossal. Ezt kérdeztem meg, hogy beleegyeznének-e ilyen szerződés aláírásába, de nemleges választ kaptam, így nem kérdezősködtem tovább.
Viszont van egy ismerősöm, aki hozzá jár vizsgálatokra, Ő megkérdezte mennyibe kerülne a 4D, neki 16 ezret mondott.
Amúgy Mi Pestre fogunk menni, ott sokkal olcsóbb, pl. a 20 perces 4D 7000Ft, a 40 perces 9000Ft, és még az egészségpénztárakkal is szerződésben állnak.
Nyíregyházán még mindig olyan nehézkes bármit is elintézni, sajnos...
Boldog babavárást!
Üdv!
teljesen igazad van....
Eddig egyedül a kórház volt egészségpénztári szerződött partner, ott 10.000 volt a 4D, erre kb két hete megtiltotta a kórház vezetése, ne kérdezd mért, mert fogalmam sincs. Ha amúgy is van Pesten dolgod, tök igazad van, de én sajnos még a lakásból sem tehetem ki a lában, feküdnöm kell, csak a vizsgálatok idejére merek kimozdulni... :-(
Viszont Örökösföldön a Vitál egészségházban is van 4 D, legutóbbi infóm szerint 12.000 Ft, rajta vannak a neten, írd be a Google-ba. Mondjuk még nem kérdeztem, de úgy tudom, ők sem állnak kapcsolatban sajnos semmilyen EP-ral ( tökre mintha a Balkánon lennénk, esküszöm ) de az nekem eszembe sem jutott, hogy megkérdezzem, nem akarnak-e szerződni ( mert ez amúgy ilyen egyszerűen és hamar lezajlik, ha igent mond az orvos ?)
De mivel mi a Vitál egészségház mellett lakunk, én szerintem itt fogom csináltatni, ha érdekelnek a részletek, szívesen megírom. Szerintem jövő héten bemegyek, és kérek időpontot, plusz megérdeklődöm a részleteket is.
Szia kedves Kismama, aki a Vitál eg.ház mellett laksz:-)
Nem is gondoltam, hogy most kb. 2 hete szüntették meg a kórházban a 4D-s UH-t! Nagyon durva! Pont amikor Én is szerettem volna menni:-(
Megkérdezhetem, hogy miért nem mozdulhatsz ki a lakásból? Persze, csak ha nem kellemetlen neked... Priviben is írhatsz, ha van kedved:-)
Szívesen venném, ha megtudsz valamit a Vitál eg.házban értesítenél engem is róla:-) Én csak ápr. közepén megyek Pestre, de még nem vagyok bejelentkezve 4 D-re. Kíváncsi lennék, hogy ott mennyibe kerülne, ill. vannak-e kapcsolatban egészségpénztárral. Amúgy Én felhívtam a pénztáramat, elmagyarázták, hogy nagyon egyszerűen megoldható lenne, ha az orvos beleegyezne, csak 2 példányban alá kellene íratni vele egy "B" típusú szerződést, Én beküldeném a pénztáramhoz és kb. 1 hét és már menne is a dolog. De hát itt nem egyszerű az embereket kimozdítani a megszokottból... Azt gondolják, hogy valami hátrányt szenvednének, ha nyitnának néha a világ felé... Na mindegy, ez csak az Én privát véleményem:-)
Amúgy hány hetes vagy? Kihez jársz dokihoz?
Én 25 hetes vagyok és Sipos Attila a dokim.
Ha van kedved, akkor írhatsz néhány sort priviben:-)
Üdv!
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!