Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hónapra esik teherbe egy nő?

Hány hónapra esik teherbe egy nő?

Figyelt kérdés
2008. febr. 17. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Bocsanat,de nem ertem a kerdesedet?

Mit szeretnel pontosan tudni?

2008. febr. 17. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia !ez teljesen alkat függő.illetve,hogy minden oké e odabenn.azt mondják egy egészséges nő kb a 4dik peteéréskor teherbe esik,de ez függ az életkortól immunrendszertől stb-től is...

nekem szerencsém volt ,mert 3dik hónapban összejött a baba,de az egyik barátnőmnek csak majd egy évre sikerült,sőt az egyik rokonunknak 13évre rá sikerült-bát ez is kivételes eset.

Egy jó tanács-én mondjuk sosem voltam egy beteges alkat,de már előtte magzatvédőt szedtem ,hogy felkészítsem a szervezetemet a babavárásra és érzem is ,mert mióta terhes vagyok le vagyok gyengülve jócskán.szóval a vitamin az kell,mert nem tudsz annyit bevinni.Amúgy egy évet mondanak,hogy addig a doki sem csinál semmit ha nem jön össze neked a baba,max peteérés serkentő tabit ad.

2008. febr. 17. 20:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt hogy ha mostantól nem védekezem akkor kb.mikorra eshetek teherbe,és hány hónap után kell orvoshoz menni.
2008. febr. 17. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Amikor En eloszor voltam babas,akkor gyogyszer mellett lettem az,vagyis nem valt be az akkori gyogyszer nekem,es abbahagytam,a kovetkezo honapban mar nem jott meg.Akkor sajnos nem lehetett megtartani a babat,mert nem vot egeszseges,sok oltast /sargalaz,malaria gyogyszert szedtem/ezert azt javasoltak,h inkabb ne.

Es amikor 2006 majusaban abbahagytam a gyogyszert ossze vissza kezdett megjonni.Nem vedekeztunk a parommal egyszer sem,es nem jott ossze a baba,aztan most novemberben dontottem el,h jo akkor meg nincs itt az ideje es nem akar jonni nozzank,es lass csodat mar 11 hetes babas vagyok.

Szoval igazabol ez tenyleg mindenkinel mas es mas,es ne keseredj el,h nem rogton jon ossze.

11 hetes kismama

2008. febr. 17. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.Ez sok mindentől függ.Azt mondják,gyógyszer abbahagyása után (persze 1-2 hónapot kihagyva,máshogy védekezve)könnyebben esik teherbe a nő,de ez sem általános,van aki pont fordítva van,mert nincs peteérése.Érdemes felmenned a www.ciklus.hu -ra és ott ki tudod számolni,hogy mikor lehet peteéréset és akkor előtte-utánna is érdemes akciózni,pláne ha nem rendszeres a mensid.És más infóhoz is tudsz jutni.Nekem a doki azt mondta ,hogy ha 6 hónapon belül nem esem teherbe,rendszeres akciózások közepette,akkor irány hozzá és segít.Úgy néz ki,hogy nincs rá szükségem,nekünk elsőre sikerült és remélem minden rendben is van.Nem szabad rágörcsölni a témára.

Sok sikert és szép estéket :-)

2008. febr. 17. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!