Én 4és fél hónapos terhes vagyok és még nem híztam semmit. Ez nagy probléma? Mennyit kell vagy lehet hízni a terhesség során?
Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 20:04
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem 10-12 kiló teljesen elfogadható. A baba és a "bútora" (magzatvíz, méh növekedése, méhlepény, anyai vér mennyiség növekedése) jó pár kilót tesz ki. A félidőig ez még nem képvisel jelentős súlyt, a baba rohamos gyarapodása későbbre várható. Ha eddig nem híztál semmi problémát nem jelent, aki nagyon hányós az a legelején még akár fogyhat is.
2/6 anonim 

válasza:

Teljesen egyénfüggő, hogy ki mennyit hízik. Rendesen eszel, nem? Az a fontos. Akkor mindent megkap a babád, ami neki kell! Elveszi tőled! Ne aggódj! Átlag 9-13 kilót "engednek", de ki többet, ki kevesebbet szed fel. Nos neked is lassan megindul szerintem, mert a babád is most kezd "erősödni"! Minden jót!
29 hetes kismami
3/6 anonim 

válasza:

Nem előírás hogy hízni kell! Én fogytam,és semmi bajunk nem lett a gyermekem is 3250g és 54cm született!
4/6 anonim 

válasza:

Ha valaki felesleggel kezdi a terhességet, nem is csoda, hogy nem hízik, ha meg valaki nagyon vékony, akkor meg lehet sokkal többet hízik,mint az "előírt". Ezért egyéfüggő. De ha még vékonyan is kezdted, de eszel normálisan, akkor sem probléma. A lényeg a tápanyagokban, vitaminokban gazdag étkezés, sok víz fogyasztása.
5/6 anonim 

válasza:

Ne aggódj valamennyi biztos fog majd rádmenni,én is 4 hónapos vagyok és 0,5 kg-ot szedtem eddig fel,pedig nagy pocim van már. Még az utolsó hónapokban simán felszedhetsz 10 kg-ot is.
6/6 anonim 

válasza:

Ez mindenkinél más...sőt minden terhességnél.Én az elején fogytam,a 4.hónapig,aztán meg hipp-hopp feljött 17 kg.56kg-val indultam...71-gyel mentem szülni.Lányom:3750grammal született.
Most az 5.hónapban vagyok és a 4.ig ismét fogytam.Azóta
feljött már 7.5kg.
Ha gondolod nézd meg,itt van egy jópofa kalkulátor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!