Kecskemétiek! Hétfőn megyek 18 hetes Uh. ra! Nem lett kész az AFP eredményem! HA hétfőn sincs kész nem mehetek Uhra? VAagy attól igen? Volt így valaki?
Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 19:20
1/5 anonim válasza:
Elvileg kérik, de lehet a gépükben már benne lesz az eredmény. Nekem is úgy volt, hogy az én dokimmal nem találkoztam, bár én nem is készültem fel rá, hogy kellene az eredmény, de szerencsére a gépben már benne volt, úgyhogy így nem volt probléma.
2/5 A kérdező kommentje:
NAgyon köszi :)!Remélem nem lesz gond!
2009. márc. 13. 19:28
3/5 anonim válasza:
Szia!Én is Kecskeméten csináltattam az afp vizsgálatot és 3 hét múlva lett csak eredmény,de uh-ra mentem ugyanúgy és mondtam a dokinak,h nincs eredmény.Azt mondta,nem gond,úgyhogy menj nyugodtan uh-ra,csak annyit mondott,ha meglesz az eredmény és valami gond van,hívjam fel és csinál majd egy új uh-t,de hála Istennek minden rendben volt.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is később készült el az eredmény, mint ahogy a 18 hetes ultrahangra mentem. Nem volt semmi gond belőle. Jó is volt, mert nyugodtan vártuk az eredményt, mivel láttuk, hogy a genetikei ultrahangon minden tökéletes! :)
5/5 A kérdező kommentje:
:)köszi a válaszokat! Akkor nyugi van :)! Nem aggódok már!És remélem nekem is minden ok lesz..!
2009. márc. 14. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!