Hány hétre született a kisfiatok, kislányotok? Igaz hogy a fiúk hamarabb születnek?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 32+5,ma voltam védőnőnél és azt mondta hogy lejjebb ment a hasam,meg hogy bármilyen rossz mozdulat beindithatja a szülést.egyébként szerdán voltam dokinál és teljesen zárt a méhszájam.emiatt vagyok kiváncsi arra hogy ki hány hétre szült.2011. máj. 17. 14:28
11/20 anonim válasza:
Fiú. 38+2.
Nekem is a 32. héttől lent volt a hasam és a babám buksija is.
12/20 anonim válasza:
Kislány 41.hét,indított szülés,végül császár.
13/20 anonim válasza:
Kislány 40 hét 3 nap (indított szüléssel).
A családunkban a fiúk érkeztek meg előbb (ketten közölük korababák is lettek).
De a leírtak alapján, nem lehet tudni, hogy nálad hogy lesz! A dokidat nem kérdezted? Mert a védőnő abból még nem fogja tudni megállapítani, hogy mikor szülsz, mert lejjebb ment a hasad...
Nekem 35 hetesen ment le a pocim, de nagyon, és még több mint 5 hétig bent maradt a babám!
14/20 anonim válasza:
Pont a 38-dik hetre szuletett a kisfiam.
16/20 anonim válasza:
40 + 5 nap.
és 3250 gramm, 51 centivel
18/20 anonim válasza:
Kisfiam 40+2-re született. :) (igaz a szülés 40+1 éjszaka indult meg)
19/20 anonim válasza:
Én a kisfiammal most vagyok a 39.hétben és semmi jele,hogy készülődne kifelé. A 33.hétben bekerültem kórházba fájásokkal, akkor visszatartották... És most már duzzog...:) Már nem siet kifelé..:)Akkor akart jönni most már nem.:) Boldog babavárást...:)
20/20 anonim válasza:
Kisfiú 39+1
Most szintén kisfiút várunk, kíváncsi vagyok vele hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!