Viszer a szemeremajkon, ez normalis?
Figyelt kérdés
33+5 hetes kismama vagyok, tegnap fedeztm fel hogy a nagy es a kisajkam kozott, valamint egy helyen a nagy ajkon egy eleg vastag er dudorodik ki(kisajkon: 3mm szeles legalabb es 1,5 centi hosszan). a kisajakon nagyon latszik, es nagyon ijeszto. ez normalis? elotte nem hinnem hogy ott lett volna mert ezt lattam volna. el fog ez mulni? masnak is van ilyen?2009. márc. 12. 22:48
1/3 anonim válasza:
Én csak hírből ismerem, de terhesség alatt előfordulhat. Az rossz hír, hogy nagyon kellemetlen, az jó hír, hogy szülés után elmúlik.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Sajnos normális, nekem ez a negyedik babám és az első kettőnél nem volt, de a harmadiknál kijött és most is van, elég kellemtlen de szülés után szépen elmúlik!
32-hetes kismama
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom szepen. egyenlore fajni nem faj, de megnyugtato hogy el fog mulni:).
2009. márc. 14. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!