Fáj a derekam, és ráz a hideg! Ez jó jel? 40+2 hetes vagyok

szerintem ezzel kapcs hamar hívj fel vki szakembert,ne foglalkozz azzal hogy késő van ,mert súlyos következményei is lehetnek.ha esetleg jobb ötleted nincs hívd fel a mentőszolgálatot,biztosan szívesen válaszolnak a kérdéseidre,és ők még segíteni is tudnak ha vmi komoly lenne.
Nem fektettek még be kórházba azért mert túlhordod a babád?

ne ijesztgest már szegényt :) a derékfájás is lehet a szülés jele, ha az is rendszeresen jelentkezik - nézd az időt
majd írj, hogy mi van :) könnyű szülést!!
köszönöm. már rendesen bepánikoltam mert én is azt hallottam,hogy lehet ez is jel!remélem,hogy ez már jel! majd írok,ha van valami!
köszönöm a válaszokat!

Tényleg telefonálj,az a biztos és te is megnyugodsz.Én 40+4napra szültem.Ügyes légy:)
Ancsy

Szia! Szerintem is érdemes lenne bemenni. Én is túlhordtam a babát és nekem is derékfájással kezdődött, de engem nem rázott a hideg, csak hányingerem volt. Valószínű itt az idő:)Írj, hogy mi van veletek.
Könnyű szülést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!