Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj a derekam, és ráz a...

Fáj a derekam, és ráz a hideg! Ez jó jel? 40+2 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem ezzel kapcs hamar hívj fel vki szakembert,ne foglalkozz azzal hogy késő van ,mert súlyos következményei is lehetnek.ha esetleg jobb ötleted nincs hívd fel a mentőszolgálatot,biztosan szívesen válaszolnak a kérdéseidre,és ők még segíteni is tudnak ha vmi komoly lenne.

Nem fektettek még be kórházba azért mert túlhordod a babád?

2009. márc. 12. 19:58
 2/7 A kérdező kommentje:
nem,mert naponta járok magzatvízvizsgálatra,és nst-re! csak én arra gondoltam,hogy már hátha szülés lenne!!!
2009. márc. 12. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:

ne ijesztgest már szegényt :) a derékfájás is lehet a szülés jele, ha az is rendszeresen jelentkezik - nézd az időt

majd írj, hogy mi van :) könnyű szülést!!

2009. márc. 12. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm. már rendesen bepánikoltam mert én is azt hallottam,hogy lehet ez is jel!remélem,hogy ez már jel! majd írok,ha van valami!

köszönöm a válaszokat!

2009. márc. 12. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg telefonálj,az a biztos és te is megnyugodsz.Én 40+4napra szültem.Ügyes légy:)

Ancsy

2009. márc. 12. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem igy indult a szülésem, éjszaka nyilalt a derekem, és a lakásban 30fok volt és két takaró volt rajtam, azt hittem lázas vagyok, elmentem egy zuhanyra és elment a vizem, aznap este már a kezembe volt a kislányom, megjegyzem semmi fájásom nem volt a derékfájáson kivül, szerintem irány a kórház.
2009. márc. 12. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is érdemes lenne bemenni. Én is túlhordtam a babát és nekem is derékfájással kezdődött, de engem nem rázott a hideg, csak hányingerem volt. Valószínű itt az idő:)Írj, hogy mi van veletek.

Könnyű szülést:)

2009. márc. 13. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!