Frontin 0.25 terhesen?
30 hetes terhes vagyok. Ma,m nem tudom miért, talán a front miatt, rettenetesen rosszul lettem. Alapállapotban alacsony a vérnyomásom (100/60), de ma felment 120/60-ra, ami nálam már durva kategória, főleg 118-as pulzusszámmal. Az ájulás határán voltam, hányinger, tompa fejfájás, légszomj, stb. Anyósom nyomására bevettem egy Frontin 0.25 mg-os gyógyszert, amiről úgy tudom, hogy nyugtató, kedélyjavító. Úgy kiütött, hogy másfél órát aludtam. A babónak lehet tőle valami baja? Sokat mocorog, tehát nem érzek különösebben semmi problémát.
Csak aggódok!

Egyszer jó pár évvel ezelőtt már felírta az orvos pánikbetegségre, de akkor is csak alkalomszerűen szedtem, amikor éreztem, hogy jönnek a tünetek. Akkor egy 3 éves nagyon nehéz, stresszes időszakon mentem keresztül, az váltotta ki a rohamokat. Most megint vannak gondok, korántsem olyan jellegűek ill. olyan mértékűek mint akkor,de nem hittem volna, hogy újra előjön. Lehet, hogy a terhesség tesz érzékenyebbé, vagy hogy nem bírok el akkora nyomást, mint régen. De küzdök ellene, nincs olyan,hogy valamire ne lenne megoldás, csak nagyon türelmetlen vagyok, és siettetném a dolgokat. Úgy látszik be kell húznom a vészféket, és belátni, hogy most nagyon oda kell figyelni magamra, meg a picire.
Köszi a megnyugtató válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!