Fogantatás után 28 nappal látszódni fog már a szívhang?
Figyelt kérdés
6 hetes + 3 napos leszek akkor.2011. máj. 16. 12:00
1/5 anonim válasza:
a megtermékenyülés után 20 nappal kezd verni a baba szive
de ha biztosra akarsz menni akkor 7-8 hetesen menj először ultrahangra és akkor biztos lez a siker :)
mi is úgy voltunk.
gratula
2/5 anonim válasza:
Elképzelhető, de nekem csak 7 hetesen volt szívhang. Ez attól is függ, hogy ténylegesen mikor fogant meg, ha tutira tudod, akkor lehet már szívhang.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, hogy mikor fogant, mert én mindig megérzem a peteérést. Aznap amikor együtt voltunk nagyon erősen fájt a jobb petefészkem, ami reggelre elmúlt, ez volt pontosan 21 napja. Mivel jövőhét hétfőn megyek uh-ra, úgy gondolom akkor lesz a 28. nap. Az utolsó vérzés április 9.
2011. máj. 16. 12:15
4/5 anonim válasza:
lehet korai még de ha szerencséd lesz már pulzál majd a szivecskéje.. ha meg nem akkor úgyis visszahív 1 hét múlva a doki..
5/5 anonim válasza:
Nekem a 31. napon látszódott, akkor voltam kereken 6 hetes. CRL 5 mm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!