A Gabriel teszt mikor mutatja ki a legkorábban a terhességet?
Nekem a nemvárt után 5 nappal negatív lett a Gabriel teszt. Szerencsére nem adtam fel és vettem egy másik márkát.
20 hetes kismama
Még nem jött meg ugyan, de sajnos az érzékeny 10-es teszt negatív lett még egy halvány csík sem látszik.Érzem is hogy ma vagy holnap meg fog jönni.Nem baj majd ahogy terveztük is eredetileg augusztusban neki vágunk a baba projectnek.
Nektek meg jó babázást és köszönöm a válaszokat!
Én most feladom mert már egy érzékeny tesztnek ki kell mutatnia a 2. nem várt napon.Majd máskor. :o)
Az van,hogy valószínű kevés még a terhességi hormon termelődött még! :) Ez azért van,mert később volt pé-d.
Ettől nem kell megijedni! sokszor olvastam már,hogy a teszt még 1 hét után sem mutatta ki a terhességet.
Reggel a legerősebb a terheshormon koncentráció,ezért mutatta ki az első vizeletből a teszt- ha halványan is de ott van a csík,akkor bizony GRATULÁLOK!!!
Később már nincs annyi hormon a vizeletben,ezért nem mutatta ki.
Ha jól emlékszem,vettél elég tesztet,így nyugodtan csinálj holnap reggeli elsőből is egyet. Ha akkor is ott lesz a csík,akkor már millió %,hogy terhes vagy. :)
Milyen érzés? :D
Üdv:a 2 gyerkőcös,23 heteske
Később termékenyültél meg, ezért kevés még a hormon a vizeletben. A 2 csík nem véletlenül jelent meg!
/ Ha tutira akarsz menni fényképezd le a tesztet, csináld meg egy programmal a negatívját, és ha látszik azon a második csík, akkor tuti nem szellemcsíkról van szó./
GRATULÁLOK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!