Magzatvíz mennyisége: Átlagosnál kevesebb. Ez mit jelent?
Nem akarlak megijeszteni,de nekem is az átlagosnál kevesebb volt a magzatvizem a 36. héten,és ez miatt be is fektettek a kórházba.A 37.héten meg is szültem.
DE a mi esetünk nem egyforma.
Lehet,hogy csak arról van szó,hogy akkor voltál Uh-on amikor éppen cserélődött a magzatvíz.Ilyenkor a mennyisége változhat.Nyugi,ha azt mondta a doki,hogy nem kell aggódnod,akkor ne aggódj,mert ezzel árthatsz a babának a legtöbbet.
4 hónapos kislány anyukája
Szia,
Nekem amikor az UH volt épp kevés volt a magzatvizem, megoldás: INNI kell, sokat, orvosi utasítás.
Aznap nem ittam eleget, épp egy litert:S:S:S, és meg is látszott...
Nem volt honnan termelődjön, ne aggódj, igyál többet, figyelj rá. Lehet nem is kívánod, de attól kell. Nekem reggel 8-12ig 4liter megy el munka közben, délután csak kettő, és este is be teázok még mikor hazamegyek olyan két litert.
Sok boldogságot
26hetes KM
Nálam is az "átlagosnál kevesebb magzatvizet" állapítottak meg. Ennek több oka is van. Ekkora terhességnél valószínű, hogy pont akkor voltál, mikor valóban cserélődik a víz. (Nálam felső burokrepedés volt, de én már a 9. hónapban voltam)
Egyébként ez is meglehetősen szubjektív dolog. Nálam az egyik orvos kevésnek tartotta, a másik átlagos mennyiségűnek.
Múltkor pont megkérdeztem az orvosomat, hogy befolyásolja-e a magzatvíz mennyiségét az elfogyasztott víz mennyisége, mert ezt olvastam (itt...). Reakció: hangosan felröhögött, hogy ezt a hülyeséget meg hol olvastam, semmi köze hozzá. És egy nagyon elismert, főorvosról van szó.
szerintem nem kell annyira megijedni, főleg, ha tényleg minden rendben van. Remélem, legközelebb már jó lesz a mennyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!