Ki mennyit hizott terhessege alatt? Van aki most lep be a 17. hetbe? Nagy a dilemmam, nem eszek tobbet mint azelott, kivanos sem vagyok, sokat iszom, gyumolcsot is eleget eszem, megis hiztam mar 7 kilot! Mi lesz meg az 5 honap alatt!
Szia, en 17+5 hetes vagyok ma. Eddig kb 7-9 kg-ot hiztam. Hol 7, hol meg 9... Ne felejtsd el, hogy nekunk mar bele esett a karacsony, amikor alapban is mindenki felszed 1 kicsit, legalabbis en igy vagyok vele, es mi nem tudtunk fogyozni utana... En nem banom, amig jol erzem magam a boromben:-)))
Fel a fejjel:-)
Koszi a sok valaszt lanyok, a bajom inkabb az hogy nem birok, mar egy kis lepcsozes is kikeszit...ezert kerdeztem a Ti velemenyeteket.
Mindenkinek jo babavarast kivanok!
Utolso valaszolonak -
hidd el ugyanugy taplalkozok mint azokelott, de a sok gyomoreges miatt inkabb tobbszor eszem kevesebett.
Sajnos megint visszatert ez a borzalmas erzes, es az egyetlen dolog ami segit a piritos.
Van esetleg valakinek valami tuti receptje? Anyukam tejet javasolta most azzal probalkozom, meglatjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!