Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hizott terhessege...

Ki mennyit hizott terhessege alatt? Van aki most lep be a 17. hetbe? Nagy a dilemmam, nem eszek tobbet mint azelott, kivanos sem vagyok, sokat iszom, gyumolcsot is eleget eszem, megis hiztam mar 7 kilot! Mi lesz meg az 5 honap alatt!

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én eddig 14kilot hiztam.Szinte az egészet 30hetes koromig,utána már nem.Az elején szaladt rám nagyon.38hetes km
2009. márc. 12. 17:17
 12/16 anonim válasza:

Szia, en 17+5 hetes vagyok ma. Eddig kb 7-9 kg-ot hiztam. Hol 7, hol meg 9... Ne felejtsd el, hogy nekunk mar bele esett a karacsony, amikor alapban is mindenki felszed 1 kicsit, legalabbis en igy vagyok vele, es mi nem tudtunk fogyozni utana... En nem banom, amig jol erzem magam a boromben:-)))

Fel a fejjel:-)

2009. márc. 12. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia!En most lepek be szombaton a 17.hetbe es eddig 4 kilot hiztam!De ez szerintem nem sok!:)
2009. márc. 12. 19:38
 14/16 A kérdező kommentje:

Koszi a sok valaszt lanyok, a bajom inkabb az hogy nem birok, mar egy kis lepcsozes is kikeszit...ezert kerdeztem a Ti velemenyeteket.

Mindenkinek jo babavarast kivanok!

2009. márc. 13. 14:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor meg próbálj egy picit vigyázni mert vérnyomásproblémáid és császár lehet a vége.
2009. márc. 14. 10:01
 16/16 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolonak -

hidd el ugyanugy taplalkozok mint azokelott, de a sok gyomoreges miatt inkabb tobbszor eszem kevesebett.

Sajnos megint visszatert ez a borzalmas erzes, es az egyetlen dolog ami segit a piritos.

Van esetleg valakinek valami tuti receptje? Anyukam tejet javasolta most azzal probalkozom, meglatjuk...

2009. márc. 16. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!