Ikerterhesség? Minden tanácsot hozzászólást nagyon szépem köszönök!
Figyelt kérdés
5. hetes terhes vagyok. Április 10-én jött meg útóljára a következőnek május 9-én kellett volna! Május 3-án délután 3-4. pisiből szinte azonnal pozitív lett. Utána mind a mai napi azonnal ott vannak a 2 csíkok a teszten ahogy a vizeletet felszívja a teszt. Az étvágyam nagyon megnőtt 20 percenként vagyok éhes, folyton pisilhetnékem van és 1 kosárméretet nőtt a mellem. Émelygés, rosszullétek vannak. Május 9-én orvosnál is voltam akkor az ultrahangon egyenlőre még semmit sem látott sem méhen belül sem méhen kívül! Holnap kell visszamennem a dokihoz!2011. máj. 15. 13:46
12/13 A kérdező kommentje:
2011. jún. 13. 13:23
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 21. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!