Július elejére kiírt kismamák hogy vagytok? Mekkora a
pocitok? Mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
én ma voltam dokinál minden rendben van.a pocakom nagyon kicsi eddig csak 4 kilót híztam de a lényeg hogy a baba egészséges.
2011. máj. 11. 13:10
1/7 anonim válasza:
Én június 27-re vagyok kiírva de gondoltam az is majdnem július ezért írok.Mi is jól vagyunk bár nekem jó nagy a pocim.Hétfőn voltunk ultrahangon 2200g súlyú a babánk és 32cm hosszú.Kb.3800 grammal fog születni.Egyébként én 7 kilónál tartok,ügyi vagy,hogy csak 4 ment fel rád.De a lényeg tényleg az,hogy a babáink egészségesek legyenek.
Üdv:33hetes kismama
2011. máj. 11. 13:22
2/7 anonim válasza:
Én július 3.ra vagyok kiírva, eléégé beindult a pocim, bár gondolom mivel a második babámat várom jobban nyúlnak az izmok. Én sem híztam sokat az elején még fogytam is mert eléégé hányós voltam.. na meg egy kétéves kismanóval az oldalamon nem nagyon érek rá pihengetni.:)
Jó egészséget neked és kitartás már nem olyan sok van hátra:)
2011. máj. 11. 13:33
3/7 anonim válasza:
én július 10-re vagyok kiírva,a babám 1500 gr,nekem is nagyon pici a hasam,eddig 6 kilót híztam.
2011. máj. 11. 15:46
4/7 anonim válasza:
Júli. 4. az én dátumom. Az én pocakom is igen apró,de van is oka. (kevés magzatvíz,két hét lemaradás a babámnál) Hízásom nyolc kiló. Én már nyitva vagyok egy ujjnyira,így nem rohangászhatok már sehova(baromi unalmas egész álló nap itthon,főleg hogy 2,5 évesem is hozzá van szokva a csavargáshoz.) Úgyhogy gőzerővel készülünk a kistesóra. Kisruhák már kimosva,vasalva. Még vennem kell pelenkát,popsitörlőt,3-4 textílpelenkát kiegészítésként,meg magamnak ami a kórházba kell. Te, hogy állsz a vásárolni valókkal? Minden van már a babának?
2011. máj. 11. 15:46
5/7 anonim válasza:
Július 10 a mi nagy napunk :) Mi jövőhéten hétfőn megyünk UH-ra, s már nagyon várom, hogy lássam a picifiam. Eddig mindig csak pár nappal voltunk lemaradva az átlag fejlődéstől. Eddig a babámmal minden rendben volt. Nekem nem olyan rég derült ki, hogy a cukortelhelésem miatt diétáznom kell, de mondtam ez a legkevesebb. Eddig 6 kg híztam, s végig dolgoztam a 30 hetet. Jelenleg is Szegedre járok vizsgázni, bár már a férjem hurcibál autóval, mert a busz miatt keményszik a pocakom, a vezetés miatt meg állítólag megrövidült a méhszájam. De ettől függetlenűl, még nem kell komolyabb megszorításoknak eleget tennem, s élvezzük egymás társaságát.
31 heteske
2011. máj. 11. 15:59
6/7 A kérdező kommentje:
sziasztok!én július 8ra vagyok kiírva első kisbabámat várom és teljesült az álmom mert kisfiam lesz.:)a kisfiunknak már mindent megvettünk,csak a szobáját nem csináljuk még mert úgy tervezzük hogy velünk lesz egy szobába 1vagy 2 hónapig és csak utána megy át a saját kis szobájába.szerintem augusztusba kezdünk neki a kis szobácskájának. a kórházi csomagot még nem vettük meg,szerintem 2 hét múlva fogom magamnak megvenni a dolgokat.ti miket vásároltatok magatoknak?mert nem igazán tudom hogy mit kell vinnem a kórházba.amúgy nekem a dokim nem csinált súlybecslést pedig nagyon kiváncsi vagyok a babám súlyára.amúgy én szerettem volna vagy 10 kilót hízni a terhességem alatt de sajnos nem vagyok az a tipus.így csak annyit híztam amennyi a baba és az őt körülvevő dolgok.:)a múltkor amikor voltunk 4D ultrahangon azt mondta a doki hogy kb 3kilóval fog születni a babánk,de hát mi sem vagyunk nagy darabok.:)ti vettetek bébiőrt?mert én nem tudom eldönteni hogy nekünk szükségünk lesz e rá,mert az ő szobája pont a miénk mellett van szóval ahogy felsír egyből fogom hallani.ti mindent megvettetek már a babátoknak?
2011. máj. 11. 16:56
7/7 anonim válasza:
Szia! Én vagyok a júli. 4.-es. Nem vettünk bébiőrt az elsőnél se és most is kihagyjuk. Hidd el soha nem fogod magára hagyni Őt olyan hosszú időre,hogy a bébiőrt bekelljen kapcsolni. Kórházba valók közé vegyél magadnak melltartóbetétet (kb.2 dobozzal),vastag szárnyas betétet is vagy 3 csomagot (rengeteg véred lesz sima szülés után,olyankor a normál menstruációnál használt vékonyabb fajták nem érnek semmit,sokan pl.Tenát vesznek). Veszek még mellbimbó védőkrémet,meg plusz egy flakon intim lemosót. A többi van itthon (tusfürdő,hálóing,papucs,stb.) Babának meg csak annyi venni való van még amiket leírtam fentebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!