Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29-30. hét környékén hány kg...

29-30. hét környékén hány kg plussznál jártatok/ jártok?

Figyelt kérdés

Én 10kg-t szedtem eddig magamra, és szeretném tudni, hogy ez mennyire átlagos. Mert kevésnek nem mondható :)

29 hkm

2011. máj. 11. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Én 27. hetes vagyok ugyan, de már 9-nél tartok. A védőnőm azt mondja 16-ig belefér. A dokim, pedig azt, hogy a szüléig maximum 10-12 kg jöhet fel.

Igazából bosszantó, de akik láttak/ismertek előtte is és most is, azt mondják nem látszik rajtam, nagy a hasam, az biztos, de máshol nem látják a plusz kg-okat. Azt mondják nagy baba lesz.

2011. máj. 11. 10:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kevés, de én kb 15nél tartott akkor. Az előző babával is híztam vagy 25-t, ez van. Majd diétázok utána. :S
2011. máj. 11. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Pont 29 hetes vagyok, és tíz kiló plusz van rajtam. De már két-három hete :) Nem különösebben érdekel, mert nem látszik, elég magas is vagyok, nem is vagyok elnehezedve, jövök-megyek, fitt vagyok (legalábbis általában). Az én dokim is 10-et engedett, amikor legutóbb találkoztunk már elég nyilvánvaló volt, hogy nem fog menni, kicsit ingatta a fejét, de azt mondta, hogy na jó, legyen 12.

Az sem fog menni szerintem :D

2011. máj. 11. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:

na jó, nem áltatom magam, a seggem az nagy(obb) lett, az tény. de majd ha végre megint sportolhatok, akkor lemegy és kész.

(11:24-es voltam)

2011. máj. 11. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
28 hetes vagyok és 5 és fél kilót híztam eddig.
2011. máj. 11. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Hétfőn leszek 30 hetes és 2,5 kilót híztam, mondjuk nem vagyok vékony, kövér sem, de van rajtam plusz. Érdekes, hogy húsvét után egy nap alatt feljött egy kiló csak úgy (nem zabáltam), a héte vettem észre, hogy lement egy kiló. Fura, mert simán megvan a napi 2000-2200 kalória. Mondjuk, nagyon figyelek arra, hogy mit eszek, tk lisztből sütök kenyeret, azt esszük, sok zöldség, gyümölcs (eper kilószámra :))), ha sütök valami édeset, akkor azt Norbis Mastermix liszt és fehérliszt keverékéből sütöm, cukor helyett fruktóz/nyírfacukor/édesítő. De valamiért érzem, hogy most többet fogok felszedni, mert jön a meleg, hajlamos vagyok a vizesedésre, bár eddig még nem tapasztaltam. Ti ezzel hogy álltok?
2011. máj. 11. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Szombaton leszek 30 hetes és 5 kg-t híztam. Ha nem vagyok terhes, akkor még a levegőtől is hízok, de ez a második terhességem és annyit ehetek,amennyi jól esik, nem kell odafigyelnem. Kisfiammal +8 kg-val mentem szülni.
2011. máj. 11. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 28 hetes vagyok és már +12nél tartok. A dokim diétára fogott, de nem akarja elhinni nekem hogy nem zabálok kétpofára mégis hízok. Én a vizesedésnek tudom be a dolgot, majd lemegy ha megszületik a kis lurkó. De akárhogy is mondja nekem az orvos fogyózni nem fogok, mert nem egy helyen olvastam már, hogy az árthat a babának, mert olyan anyagok szabadulnak fel akkor a testben, maik nem tesznek neki jót. Majd ráérek a súlyomon aggódni, ha már megszültem.
2011. máj. 11. 14:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazából rajtam sem látszik nagyon, eléggé egységesen oszlik el a felesleg, de védőnő már mondta, hogy nem kéne többet... Hát ez azért nem így működik. És még nem is vizesedem...
2011. máj. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!