29-30. hét környékén hány kg plussznál jártatok/ jártok?
Én 10kg-t szedtem eddig magamra, és szeretném tudni, hogy ez mennyire átlagos. Mert kevésnek nem mondható :)
29 hkm
Én 27. hetes vagyok ugyan, de már 9-nél tartok. A védőnőm azt mondja 16-ig belefér. A dokim, pedig azt, hogy a szüléig maximum 10-12 kg jöhet fel.
Igazából bosszantó, de akik láttak/ismertek előtte is és most is, azt mondják nem látszik rajtam, nagy a hasam, az biztos, de máshol nem látják a plusz kg-okat. Azt mondják nagy baba lesz.
Pont 29 hetes vagyok, és tíz kiló plusz van rajtam. De már két-három hete :) Nem különösebben érdekel, mert nem látszik, elég magas is vagyok, nem is vagyok elnehezedve, jövök-megyek, fitt vagyok (legalábbis általában). Az én dokim is 10-et engedett, amikor legutóbb találkoztunk már elég nyilvánvaló volt, hogy nem fog menni, kicsit ingatta a fejét, de azt mondta, hogy na jó, legyen 12.
Az sem fog menni szerintem :D
na jó, nem áltatom magam, a seggem az nagy(obb) lett, az tény. de majd ha végre megint sportolhatok, akkor lemegy és kész.
(11:24-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!