Van más is, aki karácsonykor szül vagy szült?
Úgy néz ki,hogy dec. 24.-re vagyok kiírva. Picit azért reménykedem,hogy vagy hamarabb jön, vagy később!
De aki bent volt Szenteste milyen volt? Apa meddig lehet bent? Mondjuk, ha a kórház fizetős szobájában vagyok, akkor tovább?
Köszi! Na akkor már értem! De akkor mire mondhatta a doki,hogy két hét? Pedig valamire tuti mondta!:)
Az jó, ha rögtön kiderül!
Kecskeméten szülök!
Egyébként a doki ilyen vizsgálatot nem tud csinálni a rendelőjében? Mert most nézem,hogy a genetikaira 06.10.-06.21. között kell valamikor időpontot kérnem, viszont a dokihoz meg 06.06-án megyek uh-ra! Ő látná,ha gond lenne?
Én 2009 karácsonyán szültem, bár szilveszterre voltam kiírva. Nem voltunk külön szobában, sőt, akkor zárlat is volt (mint szinte minden télen az influenza miatt), így hiába beszéltem le, hogy bejöhet fürdetésre, nem jöhetett.
Nem volt semmi különleges - persze azon kívül, hogy anya lettem :)
Annyi volt a plussz, hogy a karácsonyi babáknak adtak a csecsemősök emlékbe egy nagyon szép kis mézeskalácsot :) Szerintem nagyon kedves gesztus volt :) (azóta is becsben őrizzük)
Boldog babavárást! :)
Én is karácsonyra leszek kiírva! És attól félek én is hogy olyankor senki sem szeretne igazán bent lenni a kórházban majd, ezért remélem anyukám példáját követve két héttel előbb szülök majd!
Védőnőt még nem hívtam fel.
Sziasztok Kismamatársak!
Én is dec. 25-re vagyok kiírva, de úgy gondolom előbb fog jönni és Szentestére pont otthon leszünk. A lányom is 4 nappal előbb érkezett, bár ez nem szentírás, hogy a másodiknál is így lesz.
Én sem voltam még védőnőnél, sőt a 12. hétig, amíg nincs meg az genetikai vizsgálat, nem is megyek. Első lányommal is csak az után voltam babonából!
Mennyien vagyunk!:))
Azért remélem,hogy nem feltétlenül kell bent töltenünk a Karácsonyt!:) De ha igen, akkor én viszek be laptopot és írok nektek!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!