Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van más is, aki karácsonykor...

Van más is, aki karácsonykor szül vagy szült?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki,hogy dec. 24.-re vagyok kiírva. Picit azért reménykedem,hogy vagy hamarabb jön, vagy később!

De aki bent volt Szenteste milyen volt? Apa meddig lehet bent? Mondjuk, ha a kórház fizetős szobájában vagyok, akkor tovább?

2011. máj. 10. 13:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én 4,5hónapja, december 23-án szültem. :) Indított szülés volt, de nem bántam,hogy kicsit késett, mert gyönyörű karácsonyom volt vele együtt a kórházban! A családom bejött 24-én is 25-én is, 26-án meg már otthon ünnepeltünk. :) Nagyon rendesek voltak a dokik-nővérkék is, tök jó kajákat kaptunk. Picit rossz volt, hogy a másik két gyerekemmel nem lehettem együtt a fa alatt, de az idén majd bepótoljuk, és egy torta is lesz a fa alatt! :)))
2011. máj. 10. 14:02
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi! Na akkor már értem! De akkor mire mondhatta a doki,hogy két hét? Pedig valamire tuti mondta!:)

Az jó, ha rögtön kiderül!

Kecskeméten szülök!

Egyébként a doki ilyen vizsgálatot nem tud csinálni a rendelőjében? Mert most nézem,hogy a genetikaira 06.10.-06.21. között kell valamikor időpontot kérnem, viszont a dokihoz meg 06.06-án megyek uh-ra! Ő látná,ha gond lenne?

2011. máj. 10. 14:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is! Gratula a babához! Nekem is mondta a család,hogy ha bent kell lennem 24.-én, akkor majd max. két nappal később Szentestézünk!:)
2011. máj. 10. 14:05
 14/20 anonim ***** válasza:
14:02-es vagyok! Köszönöm szépen! Ez így van ahogyan a család is mondta! Én nagyon boldog voltam, hogy a picibabámmal töltehettem kettesben a karácsonyt, igaz nagyon nagyon hiányzott a családom, és én is nekik, de amíg tudtak, ott voltak bent a kórházban velünk Szenteste is. Meglátod mekkora boldogság lesz ha pont akkor érkezik, szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphatnál! Boldog babavárást kívánok! :)
2011. máj. 10. 14:11
 15/20 anonim ***** válasza:

Én 2009 karácsonyán szültem, bár szilveszterre voltam kiírva. Nem voltunk külön szobában, sőt, akkor zárlat is volt (mint szinte minden télen az influenza miatt), így hiába beszéltem le, hogy bejöhet fürdetésre, nem jöhetett.

Nem volt semmi különleges - persze azon kívül, hogy anya lettem :)

Annyi volt a plussz, hogy a karácsonyi babáknak adtak a csecsemősök emlékbe egy nagyon szép kis mézeskalácsot :) Szerintem nagyon kedves gesztus volt :) (azóta is becsben őrizzük)

Boldog babavárást! :)

2011. máj. 10. 14:59
 16/20 anonim ***** válasza:
elvileg én is dec. 24-re vagyok kiírva. Mivel azonban a kisfiam is két héttel korábban jött, egyáltalán nem gondolom, hogy Szenteste bent leszünk. Eszembe sem jut ilyesmin gondolkoyni. Lehet, hogy nálad is hamarabb fog jönni. Kívánom, hogy így legyen.
2011. máj. 10. 18:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Én is karácsonyra leszek kiírva! És attól félek én is hogy olyankor senki sem szeretne igazán bent lenni a kórházban majd, ezért remélem anyukám példáját követve két héttel előbb szülök majd!

Védőnőt még nem hívtam fel.

2011. máj. 10. 19:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok Kismamatársak!

Én is dec. 25-re vagyok kiírva, de úgy gondolom előbb fog jönni és Szentestére pont otthon leszünk. A lányom is 4 nappal előbb érkezett, bár ez nem szentírás, hogy a másodiknál is így lesz.

Én sem voltam még védőnőnél, sőt a 12. hétig, amíg nincs meg az genetikai vizsgálat, nem is megyek. Első lányommal is csak az után voltam babonából!

2011. máj. 10. 20:52
 19/20 Judit20 ***** válasza:
Én december 31-re vagyok kiirva! De mive az első császáros volt igy sajnos a második is! Úgy hogy szerintem karácsony tájékán fog születni! Minden kismamának boldog babavárást! 7khm
2011. máj. 11. 06:11
 20/20 A kérdező kommentje:

Mennyien vagyunk!:))

Azért remélem,hogy nem feltétlenül kell bent töltenünk a Karácsonyt!:) De ha igen, akkor én viszek be laptopot és írok nektek!:))

2011. máj. 11. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!