4D-s ultrahangon ha alszik a baba hogy lehet felkelteni?

Felkelteni nem igazán lehet.
De amikor hanyatfekszel nagy esély van rá,hogy magától felébred.
Én is izgultam,de mihelyt lefeküdtem egyböl ficánkolt.

Szia,
Az egyik Uh alkalmával én is mindent bevetettem, hogy mocorogjon, az eredmény egy rúgás, és a cumizás, annyi.
Kb ki se értem a vizsgálóból, mikor a szentem felkelt, nyújtózott olyan talpi számolósat, és nekiállt élni. Máskor is hasonlót adott elő, bár ott a dokival karöltve néztük a képernyőn megjelenő gömböt, ami a babám volt, mint akiből csomót kötöttek, hogy akkor az a feje és az a popóka, vagy fordítva, mozgatta a kezét, meg a lábait, de az istennek sem akart kicsit nyújtózni.
Remélem legközelebb azért nem lesz ilyen kis lustika, és szégyenlős.

Szia!
Az én kisfiam éjszakai legény ő éjjel van fenn nappal pedig alszik igy hát én is ideges voltam,hogy majd aludni fog!
De reggel mikor felkeltem ittam 2 kávét az uh elött ettem 1 szelet csokit és olyan ficánka volt hogy mondta a doki,hogy nagy ritkán sikerül ilyen jól a felvétel:)!
Probáld ki te is hátha bejön!
Jó mozizást ez egy szép élmény lesz:)!
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!